Om House of Skills

Om House of Skills

House of Skills är grundat av Linda Freij och Malin Rällsjö. Två personer med mycket lång och bred erfarenhet inom försäljning, IT, rekrytering och konsultverksamhet. Vi erbjuder ett nära samarbete med kunder, konsulter och kandidater som har höga krav på kvalitet och resultat.

Vi levererar inte resurser utan individer med rätt kompetens, attityd och drivkraft. Detta är helt avgörande för framgångar på kort och lång sikt för alla parter eftersom en person både ska passa in i team, företagsvärderingar och kultur. Vi mixar på ett effektivt sätt moderna angreppssätt med traditionella beprövade metoder och vårt eget framgångsrecept är att alltid ha en nära och personlig dialog med både kund och kandidat.

Snabbt, engagerat
och proffsigt

”Våra kunder ger oss omdömet att vi är snabba, engagerade och proffsiga. Vi strävar alltid efter att få toppreferenser från alla vi jobbar med. Du ska bli mer än nöjd.”

– House of Skills

Snabbt, engagerat
och proffsigt

”Våra kunder ger oss omdömet att vi är snabba, engagerade och proffsiga. Vi strävar alltid efter att få toppreferenser från alla vi jobbar med. Du ska bli mer än nöjd.”

Vad säger våra kunder?

“Fick utmärkt hjälp i några rekryteringar och konsultuppdrag på ett mycket professionellt sätt där House of Skills kunde läsa våra behov, jobba agilt och leverera bra kandidater som matchade det vi sökte. Tack!”

Lisa Bernet

Tf HR Manager, ICA Gruppen

”På House of Skills är de professionella och drivande i sina yrkesroller, samtidigt som de visar varm personlighet. De visar modernt ledarskap med förmåga att entusiasmera och få med sig medarbetare och bygga långsiktiga relationer med sina kunder.”

Björn Lundvall

Områdeschef och konsultansvarig, Handelsbanken

”Jag kan definitivt rekommendera House of Skills! Stor förståelse för våra behov och utmaningar, väldigt träffsäker i presentation av kandidater, flexibel och har uppenbarligen många bra kandidater i sitt nätverk”

Maja Samuelsson

Global Head of HR , DigitalRoute

”Att samarbeta med House of Skills är alltid enkelt och konkret. De är pålästa och presenterar konsulter på ett relevant sätt för befintliga och potentiella kunder, dessutom med egen bedömning om en konsult passar för en kund och vice versa.Detta gör att alla parter sparar tid och att House of Skills direkt adderar ett konkret mervärde åt både Kund och Konsult.”

Patrik Rommel

BI Manager, TELE 2

”House of skills helped me find a perfect candidate for a position with complex requirements. They are very professional, really help drive the hiring process, provides really good feedback and insights, and was truly an invaluable asset during the course of the recruitment. I’d happily recommend House of Skills for any sort of recruitment endeavors.”

Jonatan Bunne

VP Sales, PrimeKey

”Jag har haft förmånen att arbeta med House of Skills vid flera olika rekryteringsuppdrag. De är professionella, lätta att samarbeta med och hittar alltid kreativa lösningar till förmån för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera House of Skills om du behöver hjälp med rekrytering.”

Jens Bohlin

CIO, TUTUS DATA

Kontakt

Datahantering/GDPR

1 + 2 =

Adress

Vasagatan 16

Convendum

111 20 Stockholm

Telefon

Malin Rällsjö +46 70 660 97 87

Linda Freij +46 73 961 30 72

Caisa Carlson +46 73 929 22 30

Mail

info@houseofskills.se