Qlosr fortsätter att växa och nu behöver vi förstärka ytterligare med en nätverkstekniker till vår tillväxtresa. Därför söker vi nu dig som vill bli en del av Qlosr och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en nätverkstekniker med passion för ny teknik och en stark vilja att arbeta tillsammans med skickliga kollegor. Som tekniker i vårt network services-team kommer du att uppleva en stark teamanda och hög servicenivå. I rollen som tekniker kommer du att arbeta med drift och förvaltning av infrastruktur, system och applikationer tillhörande nätverksstjänsten och dess kunder. Du kommer även att arbeta med infrastruktur och implementering av tjänster och lösningar.

· Förvalta utpekade system och infrastruktur enligt förvaltningsplan för nätverkstjänsten

· Uppdatera & underhålla driftdokumentation och rutiner kopplade till tjänsten

· Implementation av tjänsterna inom network services för både nya och befintliga kunder

· Utveckla implementations förförande och automatisering

· Kapacitetsplanering och rapportering

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av nätverk i komplexa miljöer och att du tidigare arbetat hos en MSP/Outsourcing bolag. Troligen har du en CCNA: Routing & Switching och arbetat med VRFer, BGP, brandväggar och wifi. Har du även erfarenhet av CCNP: Wireless, Security, Data Center och/eller att du arbetat produkter från Fortinet Cisco, Allied, Ruckus eller Meraki – meriterande men inte ett krav.

· Erfarenhet av nätverksinfrastruktur med starka kunskaper inom routing och switching

· Grundläggande kunskap i ITIL

· Förståelse för trådlösa nätverk, dess design och implementation

· Erfarenhet av brandväggar och nätverkssäkerhet

· Svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du van att ta initiativ och du är självgående, du drivs av en hög ansvarskänsla och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi erbjuder dig

Qlosr är det personliga och nära bolaget med en stark värdegrund och företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att vara en del av ett lag där vi är hjälpsamma och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som ledstjärna tar alla ansvar för sin egen prestation och levererar mot uppsatta mål. Med ett tydligt kundfokus skapar vi förutsättningar för tillväxt samtidigt som vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Kontoret är centralt beläget i Stockholm och vi tillämpar stora möjligheter till hybrid och distansarbete för denna roll.

Om Qlosr

Qlosr Stockholm är en del utav Qlosr Group AB (publ) som är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Qlosr med House of Skills, ansök genom att klicka på knappen eller skicka din ansökan till Linda.mukka@houseofskills.se så berättar jag mer.

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansöknidag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!