Vill du vara på ett bolag som satsar på sina medarbetare där det finns goda möjligheter att växa inom bolaget, både nationellt och internationellt?

Vill du ha en teknisk och samtidigt koordinerande roll med gott om utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom erfarenhet av Business Intelligence och verktyg som t ex Power BI?

Då kan det här vara en fantastiskt möjlighet!

Om rollen:

Rollen är en nyckelfunktion hos oss och passar dig som har erfarenhet inom Business Intelligence området och ett gediget intresse för både teknik och människor.

Du kommer att jobba tillsammans med ett mindre data management team i nära dialog med verksamheten och våra leverantörer.

Framåt har vi en hel del spännande projekt där vi ser över vår tekniska miljö och planerar för att ta in nya metoder och verktyg. Med andra ord får du verkligen en chans hos oss att att vara med och planera och påverka vårt vägval framåt!

Mer om dina arbetsuppgifter och ansvar:

  • Utveckla lösningar med hjälp av datahantering, SQL, Power BI och molnteknologier som AWS och Redshift.
  • Ha en nära dialog med verksamhet och användare för att översätta behov och krav.
  • Power BI – utveckling och anpassning
  • Dokumentera, utbilda och informera verksamheten om nya lösningar och funktioner
  • Samverka med vårt team och våra externa leverantörer

Vem är du?

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och analytisk med förmåga att även arbeta proaktivt för att bidra till utveckling och förbättring.

Med ett generellt intresse för dataanalys kopplat till verksamhetsutveckling är du nyfiken och utforskar gärna nya tekniker och verktyg.

Vi tror att:

  • Du har god erfarenhet från arbete med Power BI och utveckling inom BI-området.
  • Du har bra koll på data warehouse, data marts, data lakes och ett stort intresse för dataanalys.
  • Du är bra på att föra dialog med beställare för att omsätta krav och behov i rapporter och har stor vana att skapa och utveckla rapporter i Power BI.
  • Du har ett stort tekniskt intresse och är en person som gärna är operativ och hands-on.
  • Har du erfarenhet från molntjänster så är det en stor fördel.

Varför ska du jobba hos oss i denna roll?

Transdev är ett internationellt bolag som strävar efter att ligga i framkant vad gäller den senastetekniken och metodiken. Genom utvecklad Data Management skapar vi förutsättningar för digitalisering och automatisering av våra informationsflöden.

Vi tror på worklife-balance och i denna roll hos oss kommer du ha möjlighet att jobba i en hybrid miljö med möjlighet att själv kunna planera och styra din vardag.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Transdev med House of Skills.

Vid frågor och ansökan går det bra kontakta rekryteringsansvarig Linda Freij eller Malin Rällsjö på: linda.freij@houseofskills.se eller malin.rällsjo@houseofskills.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Mer om Transdev:

Transdev Sverige med ca 5 300 medarbetare ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 85 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

Som medarbetare på Transdev får du arbeta i en spännande bransch som ständigt utvecklas och förändras och som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett persontransportföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.

Våra värderingar ”handling, ansvar, nytänkande och samspel”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Bromma, med närhet till kollektivtrafik och Sundbybergs Centrum.