Har du några års erfarenhet av att arbeta med fastighetsförvaltning och vill komma till ett bolag med starka värderingar och en fantastisk gemenskap?
Vi välkomnar dig till ett spännande, värderingsstyrt och framgångsrikt bolag där vi har roligt och trivs på jobbet och med varandra.

Din roll hos oss:
I rollen kommer du att leda våra kunder i hur de arbetar på bästa sätt med vårt fastighetssystem och med sina affärsprocesser kring systemet. Du kommer att vara kundens bollplank och arbeta med att konfigurera, skräddarsy och anpassa systemet efter kund/användares behov. Du håller även i demos och kommunicerar best practice.

Du kommer att hålla i kundmöten samt presentera, introducera och utbilda kring nya funktioner och nyheter i systemet. Du kommer att driva utvecklingsärenden och genomföra kvalitetsmässig dokumentation av konfigurationer och kundanpassningar samt utföra kundunik konfigurering inom rapporter och enklare integrationer.

Är detta något för dig?
Du har tidigare jobbat med någon form av fastighetsförvaltning och har koll på hur fastighetssystem fungerar generellt.
Du har ett tekniskt IT-intresse och vill nu lära dig ännu mer och bli mer specialiserad där du i din nya roll kommer att få hjälpa användare med sina önskemål i och kring affärssystemet.

Du är pedagogiskt lagd och skulle trivas i en roll där du får utbilda andra och hålla i workshops.
Du gillar att ta ansvar och egna initiativ samt gillar att skapa relationer med människor i kombination med att du har ett stort tekniskt intresse.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant. Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs.

Om företaget:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra lösningar och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.
FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.
Varmt välkommen till oss på FAST2 i Göteborg!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar FAST2 med House of Skills, vid frågor går det bra att vända dig till Linda Mukka på Linda.mukka@houseofskills.se alt 0735 216581 eller till Linda Freij på mail: linda.freij@houseofskills.se.
Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!