Gillar du att kombinera övergripande ansvar för hela testprocessen med att själv jobba operativt med test? Vill du vara en viktig kugge i ett tvärfunktionellt team och jobba med system för samhällsviktiga funktioner?
Då kan det här vara helt rätt för dig!

Om rollen
Nu letar vi efter en QA Lead till vårt tvärfunktionella team för teknisk produktutveckling här på Extenda Retail. I rollen får du möjlighet att bidra till utvecklingen av affärskritiska produkter inom detaljhandel, primärt apotek.
Du kommer att ansvara för att utveckla testprocessen och bidra till vår resa mot kontinuerliga leveranser och automatiserade tester, parallellt med att du leder testarbetet för våra produkter.

Arbetsuppgifter och ansvar

 • Planera och leda testarbetet för våra produkter
 • Planera för releaser och teststrategi
 • Kommunicera med kund gällande acceptans- och pilottester
 • Utveckla testprocessen och bidra till vår resa mot kontinuerliga leveranser och automatiserade tester
 • Operativt arbeta med test
 • Dokumentera testrapporter
 • Utvärdera och granska testmiljön som helhet för att säkerställa så att rätt verktyg, teknologier och testdata används
 • Ingå i ett tvärfunktionellt team för en av våra viktigaste produkter

Vi är ett värdebaserat företag och vår framgång styrs av kunder som kan lita på oss, professionalism i kombination med en tydlig och effektiv organisation med fokus på lärande, samarbete och utveckling. Vi har under det senaste året uppmärksammats för vår värdeskapande kultur och även utnämnts som en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Vem är du?
En lösningsorienterad, proaktiv person med en positiv attityd som vill bidra till att bygga en stark kultur inom teamet. Vi tror att du är en nyfiken person och med ett stort driv och önskan om att fortsätta utvecklas.
För att trivas i teamet bör du vara en lagspelare som gärna tar ansvar och har ett öppet sinne för att lyssna på andras idéer och bidrag.
Vi tror även att du brinner för ditt arbete och njuter av en miljö med högt tempo och stora ambitioner.

Dina kompetenser och färdigheter

 • Du har tidigare erfarenhet av att ha övergripande ansvar för kvalitet på test och strategi, ta fram testplan och dokumentera
 • Du har erfarenhet av samtliga delar inom test av mjukvara – funktions-, system-, regressions- och acceptanstestning
 • Du har intresse och erfarenhet av att implementera och förbättra testprocesser
 • Du har erfarenhet och kompetens inom testautomation
 • Du har god kunskap om webb/API-testning, sql och Jira
 • Du är van att jobba agilt i tvärfunktionella team och trivs bra med det
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Tjänsten är baserat på vårt huvudkontor i Stockholm.

Intresserad? Hör av dig till oss
I denna rekryteringsprocess samarbetar Extenda Retail med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra kontakta Malin Rällsjö, malin@houseofskills.se
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Varför Extenda Retail?
Extenda Retail är ett produktbolag med inriktning och expertis på retail. Vi finns representerade i mer än 35 länder genom våra produkter. Vi ägs av ett amerikanskt private equity bolag med bas i Silicon Valley, Kalifornien. Vi är stolta över vår marknadsledande position i Norden där 90% av alla transaktioner inom dagligvaruhandeln i Sverige och Norge görs genom våra system.

Vi är ett företag på tillväxtresa med ett hyllat arbetsgivarvarumärke som nyligen utsågs till ”Årets Nykomling” av Universum. Som nästa steg i vår utveckling siktar vi mot ytterligare expansion med målsättningen att också bli Europas ledande bolaget inom retail teknologi.

Hos oss får du 440 dedikerade och innovativa medarbetare placerade på våra olika kontor i Sverige, Norge och våra nearshore-team baserade i Östeuropa. Vi erbjuder dig en social arbetsmiljö där du får spännande och professionella utmaningar och möjligheten att arbeta i atmosfär präglad av hög kompetens.