Är du en tekniskt intresserad person som gillar att jobba i gränslandet mellan IT och verksamhet? Vill du driva utvecklingsnära projekt i tätt samarbete med systemleverantörer?
Då är du välkommen till oss på Sweden Green Building Council – Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande!

Om rollen:
Det här är en bred roll där du både arbetar operativt med IT och felsökning och samtidigt är koordinerande och drivande. I rollen kommer du agera kravställare, leda initiativ gällande nyutveckling samt effektivisera processer och jobba med våra systemleverantörer.
Förutom att driva tekniska initiativ och projekt så kommer du även att arbeta proaktivt för att säkerställa integrationer mellan system och se till att vår miljö är stabil och framtidssäkrad.
Du kommer att hantera behörigheter/kopplingar till relevanta system, ta action på saker som sker mellan systemen och som påverkar slutanvändaren.
Vi har ingen egen utveckling hos oss internt, så därför är kravställningen mot våra systemleverantörer extra viktig.

Exempel på dina arbetsuppgifter och ansvar

• Prioritera, koordinera och leda initiativ och projekt för både optimering och nyutveckling.
• Agera beställare och kravställare gentemot leverantörer.
• Stötta och utbilda slutanvändare i användning av system och processer.
• Ansvara för att vi har ett stabilt systemstöd, vara proaktiv i förbättringsförslag.

Vem är du?
Du har en god bakgrund inom IT och erfarenhet av kravställning och av att föra dialog kring integrationer och systemberoenden. Vi ser att det är en stor fördel om du har jobbat i mindre organisationer som likt vår har ett antal olika system, både standardsystem och skräddarsydda system, där det finns ett ökat behov av strukturerade processer, effektivisering och digitalisering.
Du är en relationsdriven person som gillar att ta fram anpassade och smarta lösningar och du tycker det är roligt att lösa kluriga frågeställningar som dyker upp.

Vad får du hos oss?
På SGBC möts du av en kultur som är inkluderande och öppen och du kommer snabbt märka hur roligt vi har tillsammans. Vi brinner för hållbart byggande och att Sverige bygger klimatsmart. Det går bra för oss och vårt medlemsantal växer stadigt.
Vi ser ett ökat behov av effektivisering och utveckling i vårt IT-stöd och etablerar därför denna nya roll. Här får du stora möjligheter att skapa förändring och ta både strategiskt och operativt ansvar för vår fortsatta digitalisering.
Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Hornstull.

Om SBGC
Sweden Green Building Council är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Våra medlemmar är företag och organisationer som vill utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. Tillsammans skapar vi bättre byggnader och platser som ger människor sunda miljöer att leva, arbeta och leka i.
Företaget startade 2009 och idag är vi 40 personer. Vi finns i Stockholm och i Göteborg och vårt huvudkontor ligger i trevliga och miljöcertifierade (så klart) lokaler på Långholmsgatan 34.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar SGBC med House of Skills. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag.
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Linda Freij på 0739-613072 alt via mail: linda.freij@houseofskills.se.
Varmt välkommen med din ansökan!