VÄLKOMMEN TILL BANKGIROT

Vi har en avgörande och viktig roll för betalningar som det enda svenska clearinghuset för massbetalningar i Sverige.Vi säkerställer att den ekonomiska vardagen fungerar för 8 miljoner privatpersoner och omkring 900 000 företag och organisationer.

Bankgirot har nu fått ett spännande uppdrag att ta fram framtidens betalinfrastruktur. Detta innebär att vi nu kommer gå in i en spännande fas och växa vår IT-organisation, skapa och forma nya processer samt genomföra nya spännande projekt och initiativ. Vill du vara med oss på resan?

Om tjänsten som Tech Lead VMware

På Bankgirot kommer du att vara expertis i VMware där du kommer att arbeta med lagringssystem, serverinfrastruktur, och nätverksdesign. Detta tvärfunktionella område är avgörande för att framgångsrikt kunna designa, implementera och underhålla en högpresterande och säker virtualiserad miljö hos oss.

Som Tech Lead VMware kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla och implementera strategier för virtualisering samt vara delaktig i arbetet med att etablera arbetssätt.

Ditt ansvar i rollen:

Att integrera djupgående kunskap om VMware virtualisering med en bred förståelse för lagring, servrar och nätverk för att leverera optimala lösningar.

Att effektivt leda och genomföra virtualiseringsprojekt som tar hänsyn till hela teknikstacken för att säkerställa högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Att agera som en teknisk rådgivare och mentor inom alla aspekter av virtualisering och den underliggande infrastrukturen.

Kunskaper och erfarenheter

Vi ser att du har en djupgående förståelse för nätverksdesign och -hantering, inklusive VLAN, VPN, och brandväggskonfigurationer, speciellt hur dessa aspekter påverkar och integreras med virtualiserade system. Du är van att automatisera och scripta uppgifter för att förbättra effektiviteten och pålitligheten i virtualiserade miljöer. Du vill upprätthålla en säker och stabil virtualiserad infrastruktur genom att best practice inom säkerhet.

  • Expertis inom VMware’s teknologier, inklusive men inte begränsat till vSphere, vCenter, och NSX.
  • Erfarenhet av VmWare Tanzu är särskilt meriterande.
  • Stark förståelse för och erfarenhet av lagringssystem, inklusive SAN, NAS, och mjukvarubaserade lagringslösningar, samt deras integration med virtualiserade miljöer.
  • Gedigen kunskap om serverteknik, inklusive fysiska och virtuella serverkonfigurationer, prestandaoptimering och kapacitetsplanering.

Vad erbjuder vi dig?

Bankgirot har en stor och viktig roll inom den kommande transformationen av svenska betalmarknaden. Bankgirots nuvarande produkter ska över tid avvecklas och ersättas med ISO-standardiserade produkter. Transformationen av hela svenska betalningsmarknaden är en spännande resa som kommer att ge dig en unik möjlighet att lära sig om förändring i kombination med att säkerställa stabil och säker drift i befintlig infrastruktur.

På IT är vi i dagsläget cirka 60 personer. Vi arbetar som en beställarorganisation i en outsourcad miljö. Som vår nya medarbetare kommer du mötas av ett trivsamt och välfungerande team, där vi samarbetar och hjälps åt och har ett positivt och härligt arbetsklimat.

Vi sitter i fina lokaler i Liljeholmen, med närhet till kommunikationer. För oss är vår personal det viktigaste vi har och därför erbjuder vi goda anställningsvillkor och personalförmåner. Vi har kollektivavtal, arbetstid 38.5 timmar och erbjuder en friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Hos oss kommer du kunna arbeta i en hybrid modell där du kan vara med och styra din tid.

Kontaktperson och ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Bankgirot med House of Skills. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Linda Mukka på Linda.mukka@houseofskills.se. eller Linda Freij på mail Linda Freij linda.freij@houseofskills.se så berättar vi mer.

Urval sker löpande så ansök redan idag. – Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget:

Bankgirot är ett svenskt clearinghus med över 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar närmare 8 miljoner transaktioner eller 76 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 160 medarbetare säkerställer system som möjliggör Autogiro, E-faktura och Swish. Vi garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.