VÄLKOMMEN TILL BANKGIROT

Vi har en avgörande och viktig roll för betalningar som det enda svenska clearinghuset för massbetalningar i Sverige.Vi säkerställer att den ekonomiska vardagen fungerar för 8 miljoner privatpersoner och omkring 900 000 företag och organisationer

Bankgirot har nu fått ett spännande uppdrag att ta fram framtidens betalinfrastruktur. Detta innebär att vi nu kommer gå in i en spännande fas och växa vår IT-organisation, skapa och forma nya processer samt genomföra nya spännande projekt och initiativ.
Vill du vara med oss på resan?

Om tjänsten som Tech Lead inom Kubernetes

Bankgirot står inför ökade krav på effektivitet, skalbarhet och automatisering i samband med etablering av den nya leveransmodellen. Därmed har behov uppstått av expertis inom container-orchestration och automation.

Du kommer att ha en nyckelroll i att utveckla och implementera strategier för container-orchestration och automatiseringslösningar. I rollen som Tech Lead kommer du även att vara delaktig i arbetet med att etablera effektiva och bra arbetssätt i organisationen.

Kunskapskrav

För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket stor förståelse av Kubernetes arkitektur och konfiguration. Du tycker om att designa och implementera högpresterande, skalbara och säkra Kubernetes-kluster. Du har kunskap om säkerhetspraxis relaterade till container-orchestration och automation, nätverkssäkerhet och regelverksefterlevnad.

Vi ser även att du har erfarenhet av:

  • Erfarenhet av att etablera DevOps, SecDevops i driftorganisationer.
  • Erfarenhet av att automatisera deployment-processer, infrastrukturkonfiguration och driftsättning av applikationer. CI/CD Pipelines.
  • Erfarenhet av att utveckla och hantera Continuous Integration och Continuous Deployment (CI/CD) pipelines med verktyg som Jenkins, GitLab CI eller liknande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vi vill att du tycker om att arbeta med kunskapsöverföring och utbildning av Bankgiroanställda för att stärka vår kompetens inom dessa områden.

Vad erbjuder vi dig?

Bankgirot har en stor och viktig roll inom den kommande transformationen av svenska betalmarknaden. Bankgirots nuvarande produkter ska över tid avvecklas och ersättas med ISO-standardiserade produkter. Transformationen av hela svenska betalningsmarknaden är en spännande resa som kommer att ge dig en unik möjlighet att lära sig om förändring i kombination med att säkerställa stabil och säker drift i befintlig infrastruktur.

På IT är vi i dagsläget cirka 60 personer. Vi arbetar som en beställarorganisation i en outsourcad miljö. Som vår nya medarbetare kommer du mötas av ett trivsamt och välfungerande team, där vi samarbetar och hjälps åt och har ett positivt och härligt arbetsklimat.

Vi sitter i fina lokaler i Liljeholmen, med närhet till kommunikationer. För oss är vår personal det viktigaste vi har och därför erbjuder vi goda anställningsvillkor och personalförmåner. Vi har kollektivavtal, arbetstid 38.5 timmar och erbjuder en friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Hos oss kommer du kunna arbeta i en hybrid modell där du kan vara med och styra din tid.

Kontaktperson och ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Bankgirot med House of Skills. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Linda Mukka eller Linda Freij som ansvarar för rekryteringen på mail: Linda.mukka@houseofskills.se eller linda.freij@houseofskills.se

Urval sker löpande så ansök redan idag. – Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget:

Bankgirot är ett svenskt clearinghus med över 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar närmare 8 miljoner transaktioner eller 76 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 160 medarbetare säkerställer system som möjliggör Autogiro, E-faktura och Swish. Vi garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.