Teamledare Client Services
Har du teknikintresse, gillar att koordinera aktiviteter och ha ett övergripande teamansvar?
Nu finns en spännande möjlighet i en global organisation med IT i Sverige.

Din roll
Som teamledare för vårt Client Services Team kommer du att delta i både kort- och långsiktigt arbete för att utveckla vår klient och samarbetsplattform. Det är en mycket viktig roll som behövs för att säkerställa att klientplattformen, samarbetsverktygen och Service desk fungerar och levererar förstklassig service till verksamheten.
I ditt team ingår 5-8 personer med olika teknisk kompetens, både anställda och inhyrda konsulter.

Som teamledare har du en ledande och coachande roll, du kommer att arbeta både operativt och strategiskt och fungera som ett viktigt stöd och bollplank för framförallt dina teammedlemmar.
Vår miljö bygger till största del på en Windows plattform med Office365 och vi har idag en hybridlösning som består av en outsourcad IT-miljö i molnet i kombination med egendriftade system i egna datahallar. Vi har en blandning av gamla och nya system och har framåt många spännande förändrings och moderniseringsprojekt framför oss. Vi jobbar tjänstebaserat med fokus på ITSM och ITIL.

Din profil
Vi söker dig som har haft en liknande roll i ett par år och troligen har du en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap via tidigare arbetslivserfarenhet.
Du är tekniskt intresserad, har en bred teknisk kompetens inom Client Services och gillar att hålla dig uppdaterad inom området.
Du är van och gillar att ha många kontaktytor, både internt och externt och är duktig på att prioritera och planera på både daglig basis och långsiktigt. Du är service-minded, prestigelös och har naturlig pondus i ditt ledarskap. Det är en stor fördel om du har ett brett nätverk av externa personer i liknande roller.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Att arbeta hos oss
Att komma till IT-avdelningen på Nynäs innebär att du kommer till en arbetsplats där det finns ett genuint engagemang och en positiv stämning och teamkänsla. I rollen kommer du att få möjlighet att ta ett brett ansvar i ett globalt företag samt att ansvara för att ditt team levererar förstklassiga IT-lösningar till verksamheten.
Du kommer att få möjlighet att vidareutvecklas inom både ditt ledarskap och inom tekniken genom att gå olika kurser och utbildningar. Vår grundsyn är att vi alla ska jobba efter våra kärnvärden Dedication, Cooperation och Proactivity.
Vi har kollektivavtal och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag, rikskort för luncher, grupplivförsäkring, friskvårdsförsäkring, massage mm.
Vårt huvudkontor ligger i Johanneshov, 5-10 min promenad från Gullmarsplan / Globenområdet.
På nynas.com kan du läsa mer om vår verksamhet och om hur det är att arbeta hos oss.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med House of Skills. Vid frågor går kan du vända dig till Malin Rällsjö på mail malin@houseofskills.se alt på telefon: 070-660 97 87. Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt.

Sök här Gå tillbaka