Nytänkande Systemägare till Sweden Green Building Council

Sweden Green Building Council är Sveriges ledande medlemsorganisation för hållbart samhällsbyggande. Tillsammans skapar vi bättre byggnader och platser som ger människor sunda miljöer att leva, arbeta och leka i.

I rollen som systemägare hos oss arbetar du nära verksamheten, agerar kravställare för ett förbättrat systemstöd, leder initiativ vad gäller nyutveckling, stöttar i att effektivisera processer och jobbar mot våra systemleverantörer.

Du kommer att ha en löpande dialog med intressenter inom våra olika verksamhetsområden; utbildning, certifiering, marknad och ekonomi, både för att agera översättare, fånga krav på förändringar och för att stötta och utbilda i samband med förändringar.

Vi har ingen egen utveckling hos oss internt, så därför är kravställningen mot våra systemleverantörer extra viktig.

Exempel på dina arbetsuppgifter och ansvar

  • Prioritera, koordinera och leda initiativ och projekt för både optimering och vidareutveckling av våra systemstöd, framförallt kring vårt CRM-verktyg – Microsoft Dynamics.
  • Agera beställare och kravställare gentemot leverantörer
  • Stötta och utbilda slutanvändare i användning av systemen och processer
  • Ansvara för att vi har stabila systemstöd, vara proaktiv i förbättringsförslag

Vem är du?

Du har en god bakgrund inom IT och en bred erfarenhet från liknande roll där du varit länken mellan verksamheten och IT.

Vi ser att det är en stor fördel om du har jobbat i mindre organisationer som likt vår har ett antal olika system, både standardsystem och skräddarsydda system, där det finns ett ökat behov av strukturerade processer, effektivisering och digitalisering.

Du har erfarenhet av kravställning mot leverantörer och av att föra dialog kring integrationer och systemberoenden.

Mer om oss

SGBC är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Vi arbetar aktivt för en god bebyggd miljö där hållbara lösningar efterfrågas och premieras. Våra medlemmar är företag och organisationer som vill utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. SGBC har sedan starten 2009 vuxit snabbt och har idag över 400 medlemmar och 40 anställda. Vårt huvudkontor är beläget på Södermalm i Stockholm, med en filial i Göteborg.

SBGC är medlem i världsorganisationen World Green Building Council, en av världens största organisationer som arbetar med hållbarhet inom den byggda miljön.

Vad vi erbjuder

På SGBC möts du av en kultur som är inkluderande och öppen. Vi är ett sammansvetsat team med många olika personligheter, alla med ett driv för miljö och klimat, som har roligt tillsammans.

Som medarbetare på SGBC erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och gemensam frukost på kontoret en gång i veckan. Vi sitter i fina (naturligtvis certifierade) lokaler vid Hornstull. Det är även här som tjänsten är placerad

Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar SGBC med House of Skills. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag.

Vid frågor kontakta gärna Linda Mukka eller Linda Freij på mail: linda.mukka@houseofskills.se eller linda.freij@houseofskills.se

Facklig representant, SACO

Marika Gille, marika.gille@sgbc.se