Vill du arbeta med att projektleda spännande tekniska initiativ och samtidigt göra bidra till bättre skolor och skolmiljöer i samhället?
Då tror vi att rollen som Projektledare hos oss på AcadeMedia kan vara helt rätt för dig.

Om rollen
Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklings- och förändringsarbete och behöver stärka upp vårt team. Det är ett arbete som ställer krav, men som också innebär gott om spännande utmaningar och möjligheter.
Rollen innebär att projektleda olika typer av IT-projekt hos oss som berör våra olika utbildningsverksamheter.
Du kommer jobba i vårt team Infrastructure Coordination, ett team som idag består av fem duktiga och trevliga medarbetare.
I rollen ingår tekniska och strategiska projekt där teamet planerar och genomför integrationer av varierande tekniska miljöer.

Vi står inför en spännande utmaning att bygga upp ett internt Projektkontor och här ser vi att du blir en viktig nyckelperson.

Utbildning och erfarenhet
Till den här rollen söker vi dig som har:
Flerårig erfarenhet av projektledning inom IT-området
Erfarenhet av projektmetodik t ex PPS
Stort intresse av att få till en bra struktur och arbeta med processförbättring
ett agilt och modernt tänk kring projektledning

Vad får du av oss?
AcadeMedia ger dig som individ stor frihet och goda förutsättningar att lyckas i din roll.
Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna denna utveckling. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och jobba med kompetenta och erfarna kollegor i ett trevligt team. Du har även stor möjlighet att vara innovativ i dina uppdrag för att verkligen bidra till vår digitalisering och effektivisering.
Vi tycker det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv och skapar därför förutsättningar för det.
Vi sitter centralt i Stockholm city, självklart har vi en hybrid arbetsplats där du själv har möjlighet att styra din tid.

Intresserad? Hör av dig till oss:
I denna process samarbetar AcadeMedia med House of Skills.
Vid frågor och ansökan går det jättefint att maila direkt till Linda Freij på linda.freij@houseofskills.se.
Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.

Om företaget:
AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Våra 16 900 medarbetare på våra drygt 660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Alla 180 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.