Är du nyutexad från en KY-utbildning eller har något års erfarenhet av IT-Servicedesk/Support? Är du intresserad av IT och moderna tekniklösningar?
Vill du jobba på ett mindre och personligt modernt Techbolag som ligger i framkant kring IT, digitalisering och automatisering?

Vad får du hos oss?
Vår kund, som i ett första läge vill vara anonym, befinner sig på en spännande utvecklingsresa, det går bra för dem och de vill nu förstärka sitt supportteam ytterligare.
Du erbjuds en spännande resa, personlig utveckling, teknisk utmaning samt möjlighet att specialisera dig inom olika tekniska områden.
Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet till flextid.
Bolaget är kollektivavtalsanslutna och du kommer få en bra marknadsmässig lön inklusive tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Företaget sitter i fräscha nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm city.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du, tillsammans med ditt team, att jobba mot företagets B2B kunder och hjälpa dem med felsökning och problemlösning inom olika områden. 1st/2nd line nivå.
Det kan röra sig om Windowsrelaterade applikationer och mjukvara, nätverks och systemrelaterade frågor samt även lite djupare tekniska frågor när du blivit varm i kläderna. Du kommer även jobba en del med fysisk hårdvara och en del IT-administration.
Rollen är rätt bred och du kommer inte begränsas av begränsad rättighetsproblematik utan kommer få möjlighet att ta ut svängarna och utvecklas rent teknisk.
För rätt person kan man även gå vidare inom backend teknik och/eller teknisk projektledning eller presales roller.
Du kommer att jobba tillsammans med ett gäng duktiga medarbetare i en roll där man lägger mycket tid och fokus på både nya innovativa tekniska lösningar samt att se till att de befintliga lösningarna fungerar som de ska.
Företaget arbetar enligt ITIL och använder sig av produkter från bl a Cisco, Citrix, VMWare, Netapp samt IBM.
Teamet består av duktiga personer som har teknisk kompetens och erfarenhet. Företaget har en platt organisation där alla kan vara med och påverka och det går alltid snabbt i beslutsvägar.
Det är en väldigt bra sammanhållning i gruppen, alla gillar att ha kul och hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet, t ex gocart, paintboll, resor och AW:s.

Din profil och kvalifikationer
I den här rollen har du stor handlingsfrihet och eget ansvar. För att passa hos företaget ser vi gärna att du är en teknikintresserad, driven, strukturerad, prestigelös och en social lagspelare som gillar att ta ansvar.
Du har troligtvis en bakgrund från en KY-påbyggnadsutbildning inom IT och/eller akademisk examen alt relevant arbetslivserfarenhet från IT-support.

Är du den vi söker?
I denna rekrytering samarbetar företaget med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: linda.freij@houseofskills.se.
 

Sök här Gå tillbaka