Maternas verksamhet i Sverige expanderar och vi söker nu dig som vill bygga upp och vidareutveckla vårt IT Service Management område. Vill du arbeta med förändringsprojekt i en rådgivande och stöttande roll på arkitekturnivå? Har du insikt i hur IT- och verksamhetsprocesser kan digitaliseras och automatiseras?

I rollen kommer du att jobba med att driva förändringsprojekt hos våra kunder. En stor del av rollen består i att vara med att implementera, kravställa, se över flöden, tjänster och processer samt ta fram lösningsförslag.
Det kommer även finnas möjlighet att i din roll kombinera jobbet med att arbeta internt som Teamlead för vårt ServiceNow team.
I din roll som lösningsarkitekt kommer du att vara en del av Maternas växande team och du kommer att vara med och leda, coacha och stötta våra medarbetare. I din roll kommer du också att stötta våra säljare som presale, i kunddialog och möten med rådgivning kring IT Service Management, tidsuppskattningar och demonstrationer.
Du har stor möjlighet att vara innovativ i dina uppdrag för att verkligen bidra till kundernas digitalisering och effektivisering.

Om dig:
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har god kompetens inom IT Service Management och av ServiceNow samt bekväm med ITIL processer.
En viktig drivkraft hos dig är att skapa reell kundnytta genom att vara rådgivande och komma med lösningsförslag baserat på krav från kundernas verksamhetsreprentanter och hjälpa dem med förändringen vid effektivisering och digitalisering
Du är trygg i din kompetens inom arkitektur och gillar att stötta andra genom ett ödmjukt ledarskap, oavsett om det är personer i ditt team eller i dialog med kunder.
Bra om du har erfarenhet av följande:

Erfarenhet av ITSM system, helst ServiceNow
Erfarenhet av t ex Service Delivery Management i tät kunddialog
Ha vana av att prata med både IT och verksamhet, förstå process och verksamhet
Erfarenhet av kravställning och förmåga att kunna översätta verksamhetsbehov till teknisk lösning
Erfarenhet av att vara rådgivande mot externa kunder och duktig på att föreslå hållbara lösningar
Kunskaper om ramverket ITIL

Vi erbjuder dig:
En nyckelroll i ett av Sveriges ledande Enterprise Service Management-team
Stora möjligheter till egen utveckling
Ett tätt samarbete mellan våra olika verksamhetsområden, då vi är övertygade om att framtidens lösningar byggs av många olika komponenter, teknologier och funktioner
Marknadsmässig lön och fördelaktiga anställningsförmåner
Ett modernt bolag med worklife-balance och mycket frihet under ansvar, möjlighet att jobba remote vid behov och styra din egen tid.

 

Sök här Gå tillbaka