Är du vår nya Lead Developer?

Vi söker en skicklig och erfaren .NET-utvecklare som trivs med att ta ansvaret för design och utveckling. Du kommer att tillhöra vår avdelning Utveckling och Innovation och jobba i en gruppering som ansvarar för våra compliance-system.

Vad du får göra
Som Lead Developer kommer du att vara nyckelspelare i ett av våra tekniska team. Du ansvarar för att designa och bygga moderna och robusta systemlösningar. Du kommer att få utvärdera befintliga system och arkitektur och föreslå och genomföra modernisering och migrering.

Du arbetar nära både verksamheten och andra utvecklare, samt samarbetar med våra andra tekniska team och arkitekter. Självklart kommer du att utveckla i C# också.

Vem du är
Du har en utbildning i systemutveckling och är trygg med C# och .NET, tack vare flera års erfarenhet. Vi tror att du har haft ansvar för design av nya systemlösningar, kanske har du rollen som lead developer idag, eller så känner du dig redo att ta det ansvaret.
Likaväl som du har kompetens att designa och bygga moderna lösningar, har du även erfarenhet av att hantera redan utvecklade system.
Att arbeta agilt är naturligt för dig och du är bekväm med testdriven utveckling.

Utöver mycket god systemutvecklingsförmåga har du och har god kompetens inom databaser och SQL. Vi använder Microsofts produkter för utveckling och samarbete inom och mellan olika team, (Azure Devops).

Du trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva utvecklingen framåt, samtidigt som du är bekväm med att samarbeta och kvalitetssäkra dina lösningar med arkitekter och andra tekniska team.
För oss är din drivkraft och attityd viktig – du är mån om att skapa resultat, är strukturerad och har god förmåga att kommunicera med din omgivning, såsom systemutvecklare, produktägare och andra kravställare som till exempel aktuarier.
Du trivs med att arbeta med komplexa frågor, är lösningsorienterad och ser möjligheter och med det bidrar du till ett gott samarbetsklimat och resultat.

Det är en stor fördel om du har kunskaper och erfarenhet inom matematik, aktuarie- eller riskfunktion, helst inom försäkringsområdet.
Du har goda kunskaper i svenska och inga problem att uttrycka dig i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
En utvecklande och intressant tjänst i ett av våra agila förvaltningsteam.
Vi har en hög takt av ny- och vidareutveckling.
Varje förvaltningsteam ansvarar för hela utvecklingskedjan, arbetet präglas av ett nära samarbete med verksamheten, som är involverade i såväl kravställning som test.

Vi sitter mitt i stan i nya, fräscha lokaler och jobbar på kontoret minst 3 dagar per vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är förlagd till vårt kontor centralt i Stockholm som också är vårt huvudkontor.

PRI Pensionsgaranti
PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt skadeförsäkringsföretag inom tjänstepensionsområdet, ägt av de försäkrade kundföretagen.
Vi är drygt 100 anställda i Stockholm och Göteborg och Stockholm är vårt huvudkontor. Här kan du läsa mer om oss: https://www.pri.se/sv/

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar PRI Pensionsgaranti med House of Skills.
Vid frågor går det bra att vända sig till Malin Rällsjö:
malin@houseofskills.se alternativt på telefon: 070 – 660 97 87.

Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!