Lösningsarkitekt inom cloud och transformation med nära kunddialog

Har du bred kunskap och erfarenhet inom datamigrering och cloudtjänster och gillar att nära arbeta nära kunden? Då är detta kanske nästa spännande utmaning för dig i din karriär!

Nu söker dig som vill vara med och bygga upp vårt Technology Solution Team hos oss på Insight.
Tjänsten avser en fast tillsvidareanställning.
Teamet är avgörande i kundleveranser då vi ska guida och hjälpa våra kunder med datatransformation till molnet.

Om rollen:
Du kommer medverka och ha en mycket viktig position i våra kundprojekt och vara drivande i vårt Technology Solution Team. Vi vill kunna erbjuda expertkompetens till kunderna i deras transformationer till molnet. Detta innebär att du genom din kompetens kommer att bidra i våra kundprojekt med rätt prioritering, design och arkitektur av lösningar.
Du kommer att arbeta nära våra projektledare och säljare och vara teknisk expert i kundmöten med både verksamhet och IT, genom att bland annat medverka i workshops hos kunden och hjälpa dem att ta fram men säker roadmap och plan för transformationen.
Du är med i leverans och kvalitetssäkrar transformationen. Genom din kompetens skapar du trygghet hos kunden kring deras strategi och plan för moln- och datatransformering och att det ger dem ökad prestanda och flexibilitet.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har både ett stort intresse och kunskap om datacenterteknik och cloud generellt och har arbetat med Microsoft och Azure. Du har troligen designat, planerat och varit med i genomförandet av ett antal datatransformationer till molnet i komplexa miljöer där säkerhet och performance är kritiska faktorer.
Du är trygg i din kompetens och trivs med att hålla dig uppdaterad inom teknik- och säkerhetsområdet för att kunna dela med dig av din kompetens. Du gillar och är van vid att ta ansvar för kund och kundprojekt ur ett tekniskt perspektiv.
Att samarbeta och ingå i team för att ge bästa leveransen till kunden är naturligt för dig och du tycker det är stimulerande att arbeta nära kunden.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i teknikens framkant inom ett etablerat bolag. Vårt team Technology Solution är under uppbyggnad och det viktigaste satsningsområdet hos oss då våra kunder efterfrågar stöd och kompetens i sin moln- och datatransformering.
Är du driven och vill lära dig mer kommer det finnas god möjlighet till vidareutbildning och certifieringar inom relevanta områden.
Vi tror på work life/balance och i rollen kan du nyttja flextid och ha möjlighet att jobba hemifrån om det behövs. Vi sitter i fräscha, ljusa lokaler i Kista, bara ett par minuters promenad till kommunikationer och Kista Galleria.

Om Insight
Insight är börsnoterat bolag på Nasdaq och är ett ”Fortune 500-rankat globalt företag” som erbjuder marknaden hårdvara, mjukvara och molntjänster.
Här i Sverige är vi 40 personer och sitter i mycket fräscha, trevliga lokaler i Kista.
Det går mycket bra för Insight, det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi växer.
Vi har tre viktiga värderingar som alla jobbar efter i företaget: Hunger, Heart, Harmony som innebär att vi är kreativa och initiativrika istället för förvaltande, vi är globala, inkluderande och arbetar tillsammans med uppskattning för varje individ samt söker vi efter positiv inverkan på människor och sätter kund, team och partners i första rummet.
www.insight.com

Ansökan:
Välkommen att ansöka redan idag, alternativt tipsa om personer i ditt nätverk som du tror passar för rollen. Urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: malin@houseofskills.se.Vi ser fram emot din ansökan.

Sök här Gå tillbaka