Denna roll passar dig som vill utvecklas och växa inom IT och förvaltning.
Du är en naturlig projektledare som gillar att ta ansvar, ha många kontaktytor och driva saker framåt. Du har en akademisk examen och har arbetat inom IT-området på något sätt under ett par års tid. Nu är du redo att ta nästa steg och fortsätta sin utvecklingsresa.

Om tjänsten:
Du kommer att ingå i ett mindre team hos vår kund i centrala Stockholm. Ditt ansvar blir att komma in och driva ett verksamhetskritiskt CRM-projekt, implementera lösningen för att sedan ha ett förvaltningsansvar där du ansvarar för produktens livscykel. I din roll ingår även ett leverantörsansvar där du tillsammans med leverantören ser till att nå uppsatt mål kring leverans till verksamheten.

Detta är en ny roll, vilket innebär att du får en fantastisk chans att forma din roll framåt och vara med och påverka organisationens digitala utveckling.
Dina kontaktytor kommer att vara många och främst kommer du att arbeta nära säljorganisationen och stötta och bidra till utveckling och processförbättring.
Du kommer att arbeta med kravställning, ha en nära dialog med systemleverantören samt ansvara strategiskt för systemets produktlivscykel.

Vem är du?
Du förstår vad som krävs för att lyckas med förändringsinitiativ som har med verksamhet och IT att göra. Du har troligtvis en akademisk teknisk utbildning i botten eller motsvarande erfarenhet.
– Inom verksamhet har du troligen erfarenhet av förändring och effektivisering av arbetsprocesser.
– Inom IT har du förståelse för vilka förutsättningar som behöver vara på plats för att ett system skall fungera väl mot slutanvändare och passa väl in i befintlig miljö.
Vi tror att du tidigare har jobbat med projektledning där effektivisering av verksamhetsprocesser har skapat bra resultat. Projektledning är något du gillar och vill fortsätta att arbeta med och utvecklas inom.

Vem är du?
Du har en akademisk examen och har arbetat inom IT-området på något sätt under ett par års tid. Du har förmodligen lite koll på SQL och tycker att de BI/AI området är intressant och tittar gärna lite mer ingående på nyckeltal och KPI:er, för att jobba smart i processer. Du tycker att digitalisering är fantastiskt och du bidrar gärna till verksamhetsnytta genom att kunna se hur man kan automatisera och förenkla processer inom IT och verksamhet. Du är redo att ta nästa steg och fortsätta sin utvecklingsresa.

Vad erbjuder vi dig
Ett utvecklande och spännande jobb där du har möjlighet att på sikt utvecklas och ta ett helhetsansvar som förvaltningsansvarig för hjärtat av vår verksamhet.

Om företaget
I detta fallet har kunden valt att vara anonym i ett första skede. Då vi tar en dialog om tjänsten i ett nästa steg kommer du såklart att få reda på mer.

Ansökan:
Vi som genomför denna rekrytering heter House of Skills och är ett nytänkande bolag som vänder sig till kunder med höga krav på sina leverantörer. Vi erbjuder Rekrytering och Konsultförmedling inom främst det Verksamhetsnära IT området. På ett effektivt sätt mixar vi moderna angreppssätt med traditionella beprövade metoder och vårt eget framgångsrecept är att alltid ha en nära och personlig dialog med både kund och kandidat. Att jobba med oss ska kännas snabbt, smidigt och proffsigt. Vi erbjuder även rådgivning om hur man kan bygga en modern och digital verksamhet med hjälp av de bästa resurserna.
Jag som ansvarar för denna rekrytering heter Linda Freij och du kan även söka denna tjänst via vår hemsida: www.houseofskills.se

 

Sök här Gå tillbaka