Är du intresserad av att jobba deltid med digital marknadsföring?
Har du pluggat digital marknadsföring eller går utbildning just nu och vill testa dina talanger?
Vi söker nu dig som vill arbeta med området digital marknadsföring på deltid (ca 50% enligt överenskommet schema) och vi erbjuder dig ett framgångsrikt bolag i centrala Stockholm som står inför en rolig utvecklingsresa!

Rollen som Digital Content Manager hos oss är en bred roll med fokus på att praktiskt skapa och genomföra aktiviteter och kampanjer i de digitala hjälpmedel och verktyg på marknaden. Du kommer att jobba med befintliga verktyg men också få chansen att testa och utvärdera nya spännande verktyg som finns därute.
I rollen förekommer även en del administration inom rekryteringsområdet samt förvaltning och utveckling av företagets hemsida.

Urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden:
· Producera digitala marknadskampanjer från start till mål
· Skapa, designa och uppdatera content (ex. landningssidor, sociala medier, skriva texter/blogginlägg)
· Hantera Marketing Automation-system (jobba med olika system för att sätta upp kampanjer innehållandes bl.a. landningssidor, content och automatiserade e-mail flöden)
· Skriva konverterande texter samt utforma målgruppsanpassat grafiskt material såsom t ex företagspresentationer.
· Ansvara för uppföljning och analys av genomförda marknadsföringsaktiviteter via sociala medier och sedan genomföra uppdateringar och justeringar därefter
· Utveckla långsiktiga kundrelationer
· Hålla dig a-jour med branschens trender för att optimera marknadsföringen och för att hela tiden hitta nya sätt för att nå ut till målgrupper via sociala medier.

Vem är du?
Denna roll passar dig som pluggat och/eller jobbat något år med digital marknadsföring.
Du är streetsmart, intresserad av affärer, kreativ och vill utvecklas och fördjupa dig ännu mer inom marknadsföringsområdet.
Du gillar att komma med egna idéer på hur man skapar affärsmöjligheter, du är passionerad och engagerad som person och är en naturlig problemlösare.

Fakta:
Vi finns centralt i Stockholm city, med gångavstånd till ALLT.
Jobbet kan göras på plats i kombination på distans – enligt överenskommelse.
 

Sök här Gå tillbaka