Vi söker en IT-Koordinator som gillar att vara länken mellan IT och verksamhet.

Vi har under ett antal år arbetat fokuserat på att ersätta gamla lösningar med moderna och har nu flera av de senaste lösningarna på plats, med andra ord är det nu de riktiga utmaningarna börjar!

För att öka säkerhet, modernisera och automatisera vidare behöver vi därför förstärka vårt team med en ny kollega. Är du redo för en spännande utmaning?

Om rollen

Rollen innebär att utveckla och förvalta koncernens operationella IT. Du kommer att arbeta med strategi, planering och operativa förändringar och förbättringar av vår IT-miljö.

Vi har nått en nivå i vår resa där vi kan gå från att reaktivt arbeta med kortsiktiga lösningar till att jobba mer proaktivt. Detta ger oss möjlighet att lägga stort fokus på att ta fram riktigt bra och hållbara lösningar.

Du kommer att ingå och arbeta med LKs IT-avdelning och tillsammans kommer ni att ansvara för och utveckla IT-Operations roadmap i samarbete med övriga delar av organisationen.

Vi har varit framgångsrika med ett moderniserings- och säkerhetsarbete, och det är ett område vi kommer att ha fortsatt fokus på, bland annat genom utökat utnyttjande av Azure och Powerplattformen.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

· Driva roadmap för vårt arbete inom IT-säkerhet och IT-operations – Vilken väg skall vi ta framåt? Stor möjlighet finns till att påverka vilka steg vi tar och på vilket sätt.

· Leverantörsansvar – Hantering av våra leverantörer.

· Arbete i vår miljö som till stor del bygger på teknik från Microsoft, exempelvis: M365, M365 Defender, Power BI, Logic Apps, Power Automate, Intune och Azure.

Vem söker vi?

· Microsoft – Du är bekväm med grundläggande hantering av klienter och servrar i Microsoftmiljö och har tidigare arbetat i någon/några av Microsofts portaler, t.ex. M365 eller Azure.

· Nätverk – du har troligtvis gjort enklare konfigurationer av nät, brandvägg och switchar.

· Informationssäkerhet – du har kunskap inom informationssäkerhet och har en uppfattning av dagens cyberhot.

· För att trivas i teamet ser vi gärna att du är en social, ödmjuk, prestigelös och flexibel person. Vi gillar att jobba tillsammans med varandra och det vore roligt om du också är en teamperson.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen har du stor handlingsfrihet med eget ansvar att uppfylla de operativa mål i gällande IT-strategi som tas fram gemensamt av teamet. Vårt arbete speglas till stor del av våra värderingar långsiktighet, nyfikenhet, att vara orädd och att göra det med glädje. Vidare är vi beroende av en ömsesidigt win-win där du som medarbetare behöver utvecklas för att vårt företag skall utvecklas. Vi strävar efter att bygga kompetens in-house snarare än att ta extern hjälp, vilket en fin möjlighet för dig som vill utvecklas med den senaste tekniken.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.

Vi sitter i Bromma, med närhet till kommunikationer och fin natur.

Din ansökan

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt då urval sker löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med House of Skills. Har du frågor om tjänsten kontakta Linda Freij på House of Skills via linda.freij@houseofskills.se.