Till Lagerstedt & Krantz letar vi nu efter dig som skulle vilja jobba i en bred roll där du både får möjlighet att driva intressanta IT-projekt och även får möjlighet att arbeta med systemansvar.  Hos oss kommer du att tillhöra en koncernövergripande IT-avdelning och ha en viktig nyckelroll där du blir länken mellan IT och Verksamhet.

LK är en modern handels- och produktionskoncern som verkar på global nivå inom värme- och VVS-system samt teknisk armatur. Organisationen har ca 400 anställda och våra produkter och lösningar säljs framgångsrikt i Europa, Mellanöstern, Asien och USA.

 

Om rollen
Vi är ett modernt bolag som har en renodlad Microsoft miljö och har kommit långt i vår digitaliseringsresa. Vi har en proaktiv syn på IT som innebär att vi hela tiden vill förbättra våra tekniska plattformar, våra processer och att vi hela tiden utmanar status quo.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Driva olika typer av tekniska initiativ och IT-relaterade projekt, i tät dialog med verksamheten.
  • System- och förvaltningsansvar.
  • Utveckling – koordinera och följa upp utvecklingsfrågor gentemot verksamheten och leverantörer för att tillsammans med verksamheten säkerställa framdrift i arbetet med ständiga förbättringar.

 

Dina egenskaper och kompetens

-Du har tidigare erfarenhet av att driva IT-relaterade projekt och du har mycket god erfarenhet av olika typer av projektmetoder och modeller. Projektledning är något du gillar och vill fortsätta att arbeta med och utvecklas inom.

  • Du har arbetat framgångsrikt med att utveckla leverantörssamarbeten.
  • Du har goda generella IT-kunskaper och har tidigare erfarenhet från roller som IT-projektledare eller motsvarande.
  • Du trivs i en bred omväxlande roll där du jobbar med olika projektinitiativ och kravställande.
  • Du är en relationsbyggare som gärna tar ansvar, leder och driver olika initiativ med ett pragmatiskt och systematiskt förhållningssätt.

 

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en utvecklande och drivande roll där du rapporterar direkt till CIO och arbetar nära både IT, systemleverantörer och verksamheten.

Vår organisation är platt och utan hierarkier, med transparens och öppet klimat.
Vi har en härlig stämning i företaget – vi trivs tillsammans och jobbar gärna i team. Vårt huvudkontor finns i Bromma, med närhet till kollektiva färdmedel.

 

Ansökan
För denna rekrytering samarbetar Lagerstedt & Krantz med House of Skills.
Vid frågor kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: linda.freij@houseofskills.se.

Vi ser fram emot din ansökan!