Finns det något företag idag som inte påverkas av och lever med digitalisering och automatisering?
Har du erfarenhet av att hjälpa kunder att planera och genomföra IT-projekt som påverkar verksamheten?
I så fall finns här en spännande möjlighet för dig!

Materna är idag en av branschens vassaste leverantörer av digital transformation och vår kundbas av nya kunder ökar stadigt. Framgångarna bygger både på våra medarbetares förmåga samt att vi har koncept och verktyg som tydligt förenklar och möjliggör digital transformation – på riktigt!
Som Projektedare hos oss kommer Du att tillhöra vårt framgångsrika team: Business Transformation. Teamet arbetar med att förflytta våra kunders verksamheter från där dom är till där dom vill vara.

Om rollen
Som Projektledare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med vårt Arkitektteam, beståendes av Enterprisearkitekter Verksamhetsarkitekter, Lösningsarkitekter samt andra projektledarkollegor.
Projektledarrollen hos oss är bred och omväxlande och kan omfatta både teknisk projektledning med förstudier, proof-of-concept samt implementation av nya tekniska lösningar. De tekniska lösningarna kan bl a handla om flytt av funktioner/tjänster till molnet, genomförande av systemlösningar och/eller införande och uppgradering av infrastrukturplattformar/infrastrukturkomponenter.
Som Projektledare ansvarar Du för ledning, planering, koordinering, uppföljning, resursallokering, riskhantering och rapportering.

Vem är Du?
Vi söker Dig som har god erfarenhet av Projektledarrollen och av dialog och samverkan mellan IT och Verksamhet.
Du är resultatorienterad med ett tydligt och prestigelöst ledarskap.
Genom att vara trygg med att kommunicera med alla intressenter i större projekt har Du en god förmåga att skapa ett positivt och gott samarbetsklimat i olika projektgrupperingar.
Du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt och kommer gärna med idéer kring hur man kan kombinera projektstyrning med leveranssprintar. Du gillar processtänk och struktur, har arbetat i ITIL-organisationer och du får gärna ha projektlett implementationer av nya verksamhetssystem tidigare.
Meriterande är om du är utbildad i någon projektmodell; t ex PPS, Prince II, PMI eller motsvarande.

Vad erbjuder vi Dig?
En nyckelroll i ett av Sveriges mest framgångsrika och kompetenta Projektledarteam på ett bolag i som prioriterar innovation och digitalt tänkande.
Fördelaktiga anställningsförmåner med generös månadslön och bonusmodell. Vi har ett modernt och flexibelt kontor i Kista med möjlighet till distansarbete, för oss är det väldigt viktigt med work/life/balance och att kunna styra sin egen arbetstid.

Mer om Materna:
På Materna är kompetensutveckling, kunskapsdelning, personligt initiativ och engagemang viktiga komponenter. Vi erbjuder dig en möjlighet att medverka till organisationens tillväxt och framgång, i kombination med personlig och professionell utveckling.
Materna Sverige ingår i Maternagruppen, ett av Europas ledande konsultbolag inom IT Service Management, med över 2000 anställda. Genom att kombinera vår expertkunskap med produkter och lösningar från marknadens ledande leverantörer har vi levererat framgångsrika IT- och förändringsprojekt till våra kunder under mer än 35 år.

Sök här Gå tillbaka