Har du erfarenhet av Projektledning inom Digital transformation?

Denna roll passar dig som vill utvecklas i din roll som Projektledare och har förmågan att omsätta den senaste tekniken till ökat verksamhetsvärde. Du kanske jobbar som konsult i dag och vill ta nästa steg genom att ta ansvar för ett viktigt initiativ på ett framgångsrikt företag.

Om tjänsten:
Rollen som Produktägare inom digitalisering är helt ny hos vår kund. Det innebär att du får en fantastisk chans att forma din roll framåt och vara med och påverka organisationens digitala utveckling.
Du kommer att tillhöra den koncernövergripande IT-avdelningen och ha en viktig roll där du är länken mellan IT och Verksamhet.
Du kommer att vara huvudansvarig för implementation och vidareutveckling av initiativ som kommer att ha stor påverkan på hela organisationen, t ex:

· Förbättra de interna användarupplevelser genom ett omfattande digitaliseringsprojekt med tonvikt på CRM.
· Underlätta för chefer och medarbetare genom digitalisering av HR.
· Förbättra transparens och analysbarhet genom BI.

Dina kontaktytor kommer att vara många och bland annat kommer du att arbeta nära säljorganisationen och stötta och bidra till utveckling och processförbättring.
Du kommer att arbeta med kravställning, ha en nära dialog med systemleverantören samt ansvara strategiskt för systemets produktlivscykel.
Du kommer att vara den som driver projektet framåt, stötta verksamheten, hålla i workshops och se över hur funktionaliteten i systemet bäst nyttjas.
Du kommer arbeta med den senaste tekniken, inom CRM och BI arbetar vår kund med
Microsoft.

Din bakgrund:
Du förstår vad som krävs för att lyckas med förändringsinitiativ som har med verksamhet och IT att göra. Du har troligtvis en civilingenjörsutbildning i botten eller motsvarande erfarenhet.
Inom verksamhetssidan har du troligen erfarenhet av förändring och effektivisering av arbetsprocesser.
Inom IT har du förståelse för vilka förutsättningar som behöver vara på plats för att ett system skall fungera väl mot slutanvändare och passa väl in i befintlig miljö.

Vi tror att du tidigare har jobbat med IT-teknisk projektledning där effektivisering av verksamhetsprocesser har skapat bra resultat. Projektledning är något du gillar och vill fortsätta att arbeta med och utvecklas inom.

Vem är du?
Som person är du öppen, kommunikativ, nyfiken och gillar att driva förbättring. Du har ett intresse för att utveckla processer så att bättre effektivitet och kundnytta erhålls. Du har ett naturligt ledarskap och en ödmjuk inställning till kollegor och arbetsuppgifter.
Vi värdesätter personliga egenskaper högt och tror att du är en lagspelare som har förmågan inspirera andra.
Du har erfarenhet av att arbeta både agilt och med traditionella metoder och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Vad erbjuder vi dig
Ett utvecklande och spännande jobb där du har möjlighet att ta helhetsansvar som Projektledare/Produktägare för hjärtat av vår verksamhet. Vår organisation är platt och utan hierarkier, med transparens och öppet klimat. Vi har en härlig stämning i företaget – vi trivs tillsammans och jobbar gärna i team samtidigt som vi gärna tar en fredagsträning tillsammans. Vårt huvudkontor finns nära Stockholm, med goda förbindelser till T-bana och tvärbana.

Ansökan:
I denna rekrytering har kunden i första hand valt att vara anonym.
Jag som ansvarar för denna rekrytering heter Linda Freij så ta gärna kontakt med mig alt skicka in en intresseanmälan så får du mer information. Du kan även söka denna tjänst via vår hemsida: www.houseofskills.se

Vi som genomför denna rekrytering heter House of Skills och är ett nytänkande bolag som vänder sig till kunder med höga krav på sina leverantörer.
Vi erbjuder Rekrytering och Konsultförmedling inom främst det Verksamhetsnära IT området. På ett effektivt sätt mixar vi moderna angreppssätt med traditionella beprövade metoder och vårt eget framgångsrecept är att alltid ha en nära och personlig dialog med både kund och kandidat. Att jobba med oss ska kännas snabbt, smidigt och proffsigt. Vi erbjuder även rådgivning om hur man kan bygga en modern och digital verksamhet med hjälp av de bästa resurserna.

 

Sök här Gå tillbaka