Företaget Åhléns är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med varuhus över hela Sverige och e-handel via åhlens.se ska vi vara Sveriges mest eftertraktade och kundfokuserade opti-spelare som ständigt levererar relevanta och inspirerande upplevelser för våra kunder. Vi söker nu en passionerad individ som med teknisk kompetens och entusiasm vill vara med och leda oss tekniskt in i framtiden.

Denna roll kommer att vara en nyckelfaktor i vår resa att forma den tekniska framtidens detaljhandel!

Om rollen:

Som IT Operations Manager kommer du att vara högra handen till vår CIO och spela en avgörande roll i att överbrygga klyftan mellan komplexa affärsutmaningar och teknologiska lösningar. Du får möjlighetatt forma vår IT-infrastruktur och säkerhet, samtidigt som du inspirerar teamet till att uppnå sina bästa resultat.

Ansvarsområden:

• Leda ett team av IT-professionella tekniker och främja en kultur av kontinuerlig förbättring, lärande och innovation.

• Designa, implementera och hantera företagets IT-infrastruktur med hjälp av Microsoft Azure och/eller andra molnmiljöer. Säkerställa att vi alltid är på den teknologiska frontlinjen, med maximal säkerhet, skalbarhet och kostnadseffektivitet.

• Leda penetrationstester och ansvara för att implementera lösningar för att ytterligare säkra säkerheten.

• Säkerställa den säkra och effektiva driften av all maskinvara och programvarusystem, både internt och i dialog med våra externa leverantörer

• Övervaka systemen och proaktivt genomföra säkerhetsåtgärder och utveckla processer för att hantera säkerhetsincidenter och kontinuerligt minimera risker och sårbarhet.

• Samarbeta med externa leverantörer och tjänsteleverantörer för att säkerställa att alla IT-krav uppfylls.

• Hålla dig à jour med branschtrender för att säkerställa att IT-infrastrukturen är i linje med företagets mål och förblir aktuell.

Din erfarenhet och kompetens:

• Vi tror att du har en akademisk bakgrund inom data/systemvetenskap/informationsteknik eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

• Du har kunskap kring centrala Azure-säkerhetstjänster, t ex: Azure Network Watcher, ExpressRoute Monitor mm. Vi tror även du jobbat med och har kunskaper inom Recovery Vaults för backup och disaster recovery.

• Vi ser gärna att du har erfarenhet och färdigheter inom API-integrationer, databaser och SQL.

• Du har en god förståelse och ett stort intresse för DevOps metodik.

•Du har tidigare jobbat en hel del tekniskt med molntjänster och är väldigt intresserad av IT-säkerhet.

•Som person vill du fortsätta arbeta nära tekniken, samtidigt som du lockas av att få ta större ansvar; som chef för ett team.

Varför ska du söka den här rollen?

Är du redo att få utökat ansvar och utveckla ditt ledarskap? Då är detta din chans att forma framtiden för detaljhandeln tillsammans med Åhléns!

Hos oss får du en möjlighet att både utvecklas tekniskt och vässa dina skills i ledarskap som chef.

Ansök nu och bli en del av vårt dynamiska team där din energi och expertis kommer att göra en verklig skillnad. Vi ser fram emot att välkomna dig till Åhléns-familjen!

Är du den vi söker?

I denna rekrytering samarbetar Åhléns med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta någon mig som ansvarar för rekryteringen: Linda Freij linda@houseofskills.se

Om Åhléns

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med varuhus över hela Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi erbjuder över 1000 egna och externa varumärken och tjänster inom skönhet, mode och hem. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare.

Åhléns erbjuder en engagerande värld av varumärken och tjänster där vi ständigt inspirerar vår kund till nya upptäckter och möten med utgångspunkt i deras behov och drömmar. Vi har ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitetsvarumärken och service inom skönhet, heminredning, mode och barn.