Vår kund befinner sig i en expansiv fas där du som IT-Service Coordinatior kommer att ha en nyckelroll för att stödja användningen av de olika IT-lösningarna. Du kommer att ingå i Teamet Worplace365 – Collaboration och det är en del av Group IT. En av teamets huvuduppgifter är att ge support och hantera många Collaboration-applikationer som SharePoint Online, Teams, Exchange Online, samt Yammer, Planner och Office-paketet med applikationer.

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag kommer du att arbeta tillsammans med Service Managers som hjälper både serviceleveranspartner och verksamheten att leverera en hållbar samarbetsmiljö. Ditt fokus kommer att vara att hålla koll på de senaste uppdateringar som kommer till plattformen, hjälpa organisationen att bygga och underhålla SharePoint-sidor och portaler, hjälpa till med att felsöka större incidenter för M365 och kommunicera med slutanvändare vid behov.

Utöver detta kommer du även att delta i både små och stora migreringsprojekt. Du trivs om du är en lagspelare som är serviceinriktad och du tycker om att hålla i både utbildningar och presentationer i O365.

Vem är du? 

Vi söker dig som har arbetat tekniskt med Microsoft 365 och som vill arbeta med flera stakeholders där du är länken mellan IT- verksamheten – och IT-leverantör. Din tekniska bakgrund vill vi att du har inom;

  • O365 SharePoint Online, Teams, Exchange Online
  • Azure
  • ServiceNow
  • Power Platform
  • Talar och skriver flytande på både engelska och svenska.

 

Denna roll är en anställning för ett längre föräldravikariat. Mer information om upplägg och beskrivning av rollen får du av Linda på Linda.mukka@houseofskills.se. Låter detta intressant eller har du tips på någon person, hör då av dig! Urval sker löpande så ansök redan idag!