LK är en familjeägd koncern som kännetecknas av snabba beslut och trevliga, professionella kollegor. Vi söker nu en IT-Koordinator som gillar att vara länken mellan IT och verksamhet. Vi har under ett antal år arbetat fokuserat på att ersätta gamla lösningar med moderna och har nu flera av de senaste lösningarna på plats, med andra ord är det nu de riktiga utmaningarna börjar!
För att öka säkerhet, modernisera och automatisera vidare behöver vi därför förstärka vårt team med en ny kollega.
Är du redo för en spännande utmaning?

 

Din nya roll

Rollen innebär att utveckla och förvalta koncernens operationella IT. Du kommer att arbeta med strategi, planering och operativa förändringar och förbättringar av vår IT-miljö. Vi har nått en nivå i vår resa där vi kan gå från att reaktivt arbeta med kortsiktiga lösningar till att jobba mer proaktivt. Detta ger oss möjlighet att lägga stort fokus på att ta fram riktigt bra och hållbara lösningar.
Du kommer att ingå och arbeta med LKs IT-avdelning och tillsammans kommer ni att ansvara för och utveckla IT-Operations roadmap i samarbete med övriga delar av organisationen, både våra supporttekniker och andra kontaktytor på verksamhetssidan.
Vi har varit framgångsrika med ett moderniserings- och säkerhetsarbete, och det är ett område vi kommer att ha fortsatt fokus på, bland annat genom utökat utnyttjande av Azure och Powerplattformen.

 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

· Driva roadmap för vårt arbete inom säkerhet och IT-operations – Vilken väg skall vi ta framåt? Stor möjlighet finns till att påverka vilka steg vi tar och på vilket sätt.

· Leverantörsansvar – Hantering av våra leverantörer.

· Arbete i vår miljö som till stor del bygger på teknik från Microsoft, exempelvis: M365, M365 Defender, Power BI, Logic Apps, Power Automate, Intune och Azure.

 

Vem söker vi?

· Microsoft – Du är bekväm med grundläggande hantering av klienter och servrar i Microsoftmiljö och har tidigare arbetat i någon/några av Microsofts portaler, t.ex. M365 eller Azure.

· Nätverk – du har troligtvis gjort enklare konfigurationer av nät, brandvägg och switchar.

· Informationssäkerhet – du har arbetat med informationssäkerhet och har en uppfattning av dagens cyberhot.

· Leverantörshantering – du har tidigare arbetat med kravställning och avtalsuppföljning.

· För att trivas i teamet ser vi gärna att du är en social, ödmjuk, prestigelös och flexibel person. Vi gillar att jobba tillsammans med varandra och det vore roligt om du också är en teamperson.

 

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen har du stor handlingsfrihet med eget ansvar att uppfylla de operativa mål i gällande IT-strategi som tas fram gemensamt av teamet. Vårt arbete speglas till stor del av våra värderingar långsiktighet, nyfikenhet, att vara orädd och att göra det med glädje. Vidare är vi beroende av en ömsesidigt win-win där du som medarbetare behöver utvecklas för att vårt företag skall utvecklas. Vi strävar efter att bygga kompetens in-house snarare än att ta extern hjälp, vilket en fin möjlighet för dig som vill utvecklas med den senaste tekniken.

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.

Vi sitter i Bromma, med närhet till kommunikationer och fin natur.

 

Din ansökan

Låter detta intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt då urval sker löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med House of Skills. Har du frågor om tjänsten kontakta Linda Freij på House of Skills via linda.freij@houseofskills.se.

 

Om LK

Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.

LK Pex tillverkar plaströr av hög kvalitet till VVS-industrin. Våra egentillverkade, förnätade PE-Xa-rör med unik böjlighet och tryckstyrka är exempel på en ständig produktutveckling, alltid med målet att förenkla din vardag och säkra dig för en ännu smartare framtid.

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Skriv uppdragets beskrivning här.