Kom till oss på AcadeMedia och jobba med framtidens teknik inom skolvärlden!

Vi på Academedia IT är övertygade om att digitalisering kan bidra till att lösa vår samhällsutmaning med kompetensbehov och livslångt lärande. Edtech är en av de snabbast växande branscherna i världen och området utbildning och lärande bedöms vara i början av sin digitaliseringsresa.

Vi söker nu en erfaren Arkitekt som kan komplettera oss och vill vara med på en spännande och utmanande resa framåt!

 

 

 

Vi i Arkitektteamet

Tillsammans arbetar arkitektteamet på Academedia med att etablera vårt arkitekturramverk som består av vision, styrande principer, målarkitektur och allt annat som krävs för att vara ett bra stöd till verksamheten. Parallellt stöttar vi i olika verksamhetsprojekt, som inte sällan har ett stort inslag av integrationsarkitektur. Så för att trivas hos oss ska du gilla att arbeta brett, från verksamhetsbehov till teknik och från helhet till detaljer.

Vi ska nu stärka upp teamet med en arkitekt, där identitets- och åtkomstintegrationer är i fokus.

Ansvar och uppgifter:

  • Planera och designa integrationslösningar tillsammans med verksamheten
  • Aktivt bidra till en mer tjänsteorienterad arkitektur
  • Beskriva och kommunicera arkitekturen till olika intressenter
  • Förnya och förbättra vår Identity and Access Management – plattform
  • Bidra till att utveckla vår metodik, verktyg och processer
  • Planera och jobba strategiskt med integrations-och identitets-frågor

 

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har flera års erfarenhet av arkitektur och utveckling inom av integrationer. Du har vana av att hitta lösningar på komplex affärslogik, drivs av att få data i olika system att samverka och förstår kraften i datadrivna organisationer.

Vi tror att du gillar det du gör idag, men vill ha en ny utmaning i form av att lära dig ett nytt område (identitet och åtkomst) där du fortfarande har stor nytta av dina kunskaper.

I övrigt söker vi dig som:

  • Vill jobba med ny teknik inom skolvärlden – EdTech
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Har en bred teknisk bakgrund
  • Är nyfiken, driven och gillar att förklara komplexa frågor för andra

Vad kan vi erbjuda dig?

AcadeMedia är ett stort tryggt och viktigt företag som bidrar till samhällsnytta, vi är ett bolag som är långt ifrån byråkratiskt. Hos oss erbjuds du ett spännande jobb i en roll där trygghet och flexibilitet förenas.

Hos oss kommer du att få möjlighet att vidareutveckla dig själv och bidra till företagets utveckling, både individuellt och tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Vi tror på work life/balance och att det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv.

Tjänsten är en fast heltidstjänst med månadslön, kollektivavtal, förmånlig tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi är flexibla avseende placeringsort.

Så ansöker du

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV här på linkedin eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida: www.houseofskills.se

Om det fortfarande finns något du funderar över är du välkommen att kontakta mig som är Rekryteringsansvarig för denna tjänst, du når mig på: linda.freij@houseofskills.se

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig!

Mer om företaget

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland.

Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil

utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Våra 16 900 medarbetare på våra drygt 660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Alla 180 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.