Vill du vara med på den spännande resan att utveckla verksamhetsområdet förhandling som är ett av Hyresgästföreningens kärnområden? Vi söker en driven och engagerad förvaltningsledare som vill arbeta i en medlemsorganisation som gör skillnad i samhället och för dagens och morgondagens hyresgäster.

Om rollen
Som förvaltningsledare arbetar du nära chefer och specialister inom förhandlingsområdet. Uppdraget innebär att systematiskt samla in och samordna behov som sedan omsätts till förbättrad verksamhet och effektiva IT-stöd. Du kommer att driva och administrera förvaltningsforum och workshoppar, hjälpa till med förberedelser för förhandling och dess processer, coacha, samt agera bollplank och stöd. Du kommer att samarbeta med en IT-nära förvaltningsledare. I förvaltningsstyrningen ligger ett ansvar för verksamhetsprocesserna såväl som tillhörande IT-stöd. Rollen innebär ett ledarskap och du behöver en god kommunikativ förmåga för att driva arbetet framåt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har troligen eftergymnasial utbildning inom data/IT alternativt motsvarande kunskap via tidigare arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av området juridik/avtal och eventuellt inköp och förhandling.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett coachande förhållningssätt, är lösningsfokuserad och har naturlig pondus. Du trivs med att genomföra förändringar och se till verksamhetsnytta och effektivitet. Du är en god kommunikatör som är duktig på att argumentera och driva igenom viktiga frågor. Du är prestigelös och har lätt för att knyta kontakter.

Att arbeta hos oss
Mångfald och humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss arbetar du i en idéburen organisation och möts av engagerade kollegor. Du kommer att få goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor. Denna tjänst är placerad på vårt förbundskontor i centrala Stockholm men vi finns på många orter runt om i landet.
På Hyresgästföreningen.se kan du läsa mer om oss och titta på filmer där några av medarbetarna berättar om hur det är att arbeta på Hyresgästföreningen.

Ansökan
Vid frågor går det bra att vända dig till Linda Freij på mail: linda@houseofskills.se alt på telefon: 0739-613072. Fackliga representanter är Josefin Moback, Saco 010-459 11 43, Berit Belgacem, Handels 010-459 11 03 och Kristina Sjöberg, SJF 010-459 21 52.

Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 800 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt boende. På det sättet deltar vi i samhällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.

 

Sök här Gå tillbaka