Nu söker vi en erfaren, certifierad förändringsledare till en av våra prioriterade kunder inom finans, som ska säkerställa implementation av förändrade arbetssätt i både system och process inom AML.

Roll: Förändringsledare

Period: 2020-02-03 – 2020-09-30 Omfattning: 100%

Arbetsuppgifter
Att med stort engagemang och driv implementera nya arbetssätt i vår operativa verksamhet utifrån nya leveranser. Dessa leveranser kan vara både systemleveranser och implementering av nya arbetssätt. Arbetet innefattar att få människorna i organisationen att samlas och inspireras av våra nya förändrade arbetssätt. Till stöd kommer att finnas projektresurser för utvecklingsprojekt, ämnesexperter och områdesansvariga.

Kompetenskrav
Certifierad förändringsledare, gärna PROCI, ha dokumenterad ledarutbildning och kunskap om AML. Erfaren ledare som är van att arbeta i komplexa miljöer, att möta olika kulturer och kunskapsnivåer, att arbeta med både projekt och initiativ i agila miljöer. Vana av att driva både verksamhetsnära och IT-nära initiativ/projekt. Kunskap om bank, gärna från någon av affärsbankerna. Stark på kommunikation, både i tal och skrift. obehindrad på både engelska och svenska.

Förväntningar på konsulten
Möjlighet att resa

Syfte
Att säkerställa implementering av förändrade arbetssätt i både system och process leveranser.

Uppdraget startar omgående och pågår till och med 30/9 2020, omfattning 100%.

Som vanligt vänder vi oss primärt till dig som är egenföretagare alternativt tillhör en liten konsultorganisation.
Du får gärna skicka en intresseanmälan med konsultprofil direkt till malin@houseofskills.se senast den 24 januari

 

Sök här Gå tillbaka