Har du erfarenhet av att översätta verksamhetskrav till arkitektur? Har du erfarenhet från integrations/identitetsområdet?
Kom till oss på AcadeMedia och var med på vår spännande resa där vi tillsammans kommer att möjliggöra en ny plattform för framtidens lärande.

Läs mer om rollen nedan!

 

Om rollen:
Du kommer att arbeta i vårt Governance & Architecture team. Teamet består av Arkitekter, Tjänsteägare och andra specialister. Vi jobbar på ett strategiskt och framåtlutat sätt för att kunna anpassa och implementera nya tekniska lösningar i vår verksamhet.

I rollen kommer du att vara med och skapa och ta fram olika lösningar och göra vägval inom framförallt våra integrations- och- identitetslösningar. Du kommer att vara med och anpassa och implementera helt nya lösningar, agera rådgivare och ha tät kontakt med verksamhetsansvariga.

Några frågeställningar och områden du kommer att adressera i rollen:

· Leverantörskontakter och kravformulering (finns rätt leverantörer och får vi rätt leverans)

· Se över befintliga integrationer och planera nya

· Kartlägga och visualisera hur integrationerna ser ut kopplade till IAM området

· Arbeta för att förbättra säkerheten i IAM lösningar

· Se över hur IAM plattformen påverkas av olika verksamhetsinitiativ

Vad får du av oss?
AcadeMedia ger dig som individ stor frihet och goda förutsättningar att själv forma denna roll hos oss. Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna denna utveckling.

Arkitektur är ett prioriterat område hos oss och vi kommer att ha fokus på ny teknik och tjänstefiering i nära dialog med våra skolor, detta är något du kommer vara en viktig del av.

Vi tror på work life/balance och att det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv. Därför kommer du ha möjlighet att kunna styra din tid så det passar din fritid då delar av rollen kommer kunna genomföras remote. Vi ser såklart även en fördel med att kunna ses på kontoret och bolla idéer och ha det roligt tillsammans.

Vi sitter centralt i Stockholm och har även kontor centralt beläget i Göteborg.

Vi söker dig som har:

-En tidigare bakgrund som Arkitekt inom IT-säkerhet och integration. Du kan även ha varit förvaltningsledare inom IT-säkerhets/IAM-området.

-Vana av att skapa IT-roadmaps utifrån verksamhetsbehov.

-Erfarenhet av tjänstefiering och kravarbete med tekniska lösningar och produkter.

-Erfarenhet av processkartläggning och informationsmodellering

Du är en ödmjuk och lyhörd teamspelare som är bra på att bygga förtroende genom att kombinera din erfarenhet med en portion pedagogik och ledarskap.

Kontakt och ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar AcadeMedia med House of Skills.
Vid frågor och ansökan går det bra kontakta rekryteringsansvarig: Linda Freij på linda.freij@houseofskills.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Om oss
AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Våra 16 900 medarbetare på våra drygt 660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.
Alla 180 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.