Är du redo att arbeta i en helt ny roll hos oss, med och mellan våra team inom it-Operations och Account Management?
Är du duktig på teknik och vill jobba med kunder och vägleda dem i rätt val av teknikval?
Är du intresserad av modern teknologi inom Azure, O365, Säkerhet mm?


EPM befinner sig på en spännande utvecklingsresa och vi vill förstärka vårt team med en person som kan agera brygga mellan kund, sälj och teknikavdelningen.
Vi erbjuder dig en spännande resa i ett mindre personligt bolag, i en roll med teknisk utmaning och en stor del av egen personlig utveckling.

Låter detta intressant? Då ska du fortsätta läsa annonsen!

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk Presale/TAM kommer du, tillsammans med ditt team, att ansvara för utvalda kunder.
Du kommer att arbeta tajt med vårt duktiga Account Management team och ta hand om våra kunder på bästa sätt.
I din roll kommer du att ta hand och kommunicera med våra befintliga kunder och vägleda dem rätt inom tekniken, ge dem nödvändig dokumentation, vårda kundrelationen, föreslå rätt lösningar, hålla i möten och workshops samt se till att de är nöjda med vår leverans.

Din profil och kvalifikationer
I den här rollen har du stor handlingsfrihet och eget ansvar. För att passa hos oss ser vi gärna att du är en teknikintresserad, driven, strukturerad, ansvarsfull, prestigelös och social lagspelare. Som person är du både teknik och businessdriven och du vill gärna jobba i en roll mellan IT/teknik och försäljning mot mindre och mellanstora kunder.
Du gillar att arbeta med människor och får ofta höra att du är en god kommunikatör och har bra pedagogiska skills.
Du har troligtvis en akademisk examen från en IT-teknisk utbildning. Efter din grundläggande utbildning har du några års erfarenhet från IT-Drift/Teknik med teknisk bredd. Det är en fördel om du jobbat i en bred roll tidigare och haft ansvar för olika tekniska områden.

Vad får du hos oss?
Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet till flextid.
Vi är kollektivavtalsanslutna och du kommer få en bra marknadsmässig grundlön samt bonus, plus tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Vi sitter i fräscha nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksplan, centralt i Stockholm.
Vårt team består av väldigt duktiga personer som har en imponerande teknisk kompetens och erfarenhet kring IT och teknik. Vi har en platt organisation där alla kan vara med och påverka och det går alltid snabbt i beslutsvägarna.
Vi har en väldigt bra sammanhållning i gruppen, gillar att ha kul och hittar gärna på saker tillsammans på och utanför jobbet, t ex gocart, paintboll, resor och AW:s.
Vi arbetar enligt ITIL och har tagit fram en ny egenutvecklad tjänst som heter EPM Cloudplace – en modern privat molntjänst som garanterar en funktionalitet till både desktop och applikationsnivå.

 

Sök här Gå tillbaka