Brinner du för att supportera verksamheten med applikationsfrågor men du vill ta

ett nästa steg att lösa mer ärenden själv?

Då ska du läsa mer om denna roll som Applikationstekniker till Hultafors Group!

 

DIN ROLL SOM APPLIKATIONSTEKNIKER

Du kommer att tillhöra teamet Business Solutions på Hultafors Groups IT-avdelning i Stockholm. Den generella IT-supporten är outsoursad till leverantörer medans support för affärsnära applikationer hanteras inom Group IT. Här kommer du att vara den som tar emot inkommande ärenden inom affärsnära applikationer såsom ERP, WMS, e-com. I denna roll har du möjlighet att utvecklas och lära dig mer om olika applikationer och globala plattformar. Du kommer att få ett stort förtroende av både verksamheten och i ditt applikationsteam då det är du som ansvarar för vem det är som ska lösa ärendena.

Då rollen är central har du också mycket kontakt internt och slussar vidare ärenden du själv inte kan lösa till berörd avdelning. Som Applikationstekniker är du en tekniker som arbetar i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Du har möjlighet att få djupare insyn i olika IT-miljöer och tillsammans med ett härligt team dela kunskap och leverera förstklassig supportleverans. I denna roll finns det stora möjligheter till att utvecklas! På Hultafors Group vill vi att du tar mer och mer ärenden själv. Rollen innebär att både lösa och dispatcha ärenden så vill du bli en specialist eller gå åt ett annat håll på IT så finns det många delar att utvecklas inom på Hultafors Group.

Det är upp till dig själv vad du brinner för att göra framåt i din karriär!

 

HULTAFORS GROUP

Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Vi har återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika. Du kan läsa mer om oss på www.hultaforsgroup.com.

 

DIN BAKGRUND

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av IT-support, gärna från en helpdesk eller applikationssupport. Du är den som kunden möter först och därför krävs det att du har mycket god kommunikationsvana i telefon och skriftligt. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett stort intresse för IT och applikationer och du ser det som en naturlig del att hitta kreativa, tekniska lösningar självständigt. Vi hoppas att du tycker om att ha roligt på jobbet och att du trivs när du tillhör ett team!

  • Du är en god problemlösare
  • Tycker om att ge IT-support till verksamheten
  • Du är social och har lätt för att integrera med andra avdelningar
  • Förståelse för ITIL
  • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

 

ÄR DET DIG VI SÖKER ELLER HAR DU TIPS PÅ EN BRA PERSON?

Denna rekrytering samarbetar Hultafors Group med Linda Mukka på House of Skills, vid frågor eller tips ta kontakt med Linda.mukka@houseofskills.se. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du inte ett färdigt CV? Skicka då en länk till din LinkedInprofil så tar vi dialogen vidare därifrån.