Vill du jobba i en koordinerande och ansvarsfull roll som Teknisk Teamlead? Gillar du även att jobba operativt med felsökning och tekniska lösningar inom olika plattformar?
Då ska du läsa vidare för i denna roll får du en perfekt kombination av dessa två delar.

Om rollen:
Rollen innebär rent konkret att på en 3rd line-nivå felsöka och lösa våra kunders tekniska ärenden relaterat till vårt affärssystem. Du kommer att arbeta nära vår 2nd line Support samt vårt utvecklingsteam.
En stor del av rollen handlar om att kunna förstå kundens behov och se hur vår lösning passar in och kan implementeras. Vissa önskemål från kunder kan också kräva att du tar fram unika kundanpassningar för att kunna lösa just den kundens behov.
Förutom design, implementation, integration, konfiguration och testning så ingår förstås en stor del felsökning och kluriga problem att lösa. I rollen får du även möjlighet att jobba nära säljteamet med en del presale uppgifter som t ex förstudier och tekniskt offertarbete.
Jobbet innebär både planering av installation, implementation och integration av vårt affärssystem ute hos våra kunder, samt proaktivt arbete med att ta fram genomtänkta, hållbara lösningar för våra kunder.

Passar denna roll dig?
Vi tror att du tidigare jobbat i någon form av teknisk support men att du nu vill ta nästa steg och jobba i en lite djupare teknisk roll. Du har troligtvis tidigare jobbat med applikationer och system i både Linux/unixmiljöer och Windows miljöer.
Ett extra plus är om du även jobbat med databashantering och t o m kan göra lite extra script, t ex i powershell.
Som person är du intresserad och nyfiken och gillar att ta ansvar. Du är kommunikativ och gillar att ha många kontaktytor.
Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flex. Ingen jour eller beredskap förekommer i rollen.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Då vi är mycket uppskattade av våra kunder och dessutom har vunnit stora ramavtal så kommer vi ha många roliga utmaningar framöver. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant.
Vi är ett modernt företag och tror på worklife balance, därför går det bra att jobba hemifrån om det behövs.

Om FAST2:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra produkter och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.
FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

 

Sök här Gå tillbaka