Har du jobbat mycket med felsökning och vill ta ett kliv och jobba mer proaktivt med nya tekniska lösningar? Vill du jobba i ett mindre sammansvetsat team i ett familjärt bolag med bra värderingar och högt i tak? Har du även ett önskemål att ta mer ansvar finns möjlighet till att bli Teamlead och ansvara för den operativa dagliga koordineringen i teamet.

Om rollen:
I stora drag innebär rollen att i team installera, implementera och integrera vårt affärssystem ute hos våra kunder. Vi jobbar en hel del med signering av e-legitimation, serverinstallationer samt att bygga dockerlösningar och paketera webblösningar.
En stor del av rollen handlar om att kunna förstå kundens behov och se hur vår lösning passar in och kan implementeras. Vissa önskemål från kunder kan också kräva att du tar fram unika kundanpassningar för att kunna lösa just den kundens behov. Vi installerar vår produkt på rena servrar för att därefter provisionera och anpassa vår lösning på bästa sätt.

Vi jobbar med digitalisering och med att automatisera vår produkt. Därför är det lätt att komma med egna förslag och få chans att vara innovativ då vi arbetar främst proaktivt och inte reaktivt. Vi lägger mycket fokus på att labba och testa och det finns möjlighet att grotta ner sig och utveckla sig inom modern teknik.
Vi jobbar alltid mot en utvald kontaktperson hos kunden som är insatt i den tekniska miljön och/eller utvald kontaktperson hos kundens driftpartner. Det bidrar till att vi kan fokusera på lite djupare tekniska lösningar och på lite tyngre problemlösning när det behövs.
Våra andra interna team jobbar mer med felsökning kring supportärenden och därför fokuserar vi i vårt team mer på proaktiva lösningar och nya installationer.

Vi blir ofta inblandade i förstudiefasen kring nya kunder som ska on-boardas och kan på det sättet påverka anpassningen kring installationer hos nya kunder. Då och då hjälper vi även gärna säljteamet med presale arbete och teknisk expertis.
I din roll kommer du jobba tillsammans med erfarna medarbetare både i ditt eget team och i nära samarbete med utvecklingsteamet och andra systemspecialister. Stöter du på problem som du inte kan lösa så finns det alltid personer runtomkring som du kan fråga.

Vem är du?
Vi tror att du tidigare jobbat i någon form av teknisk support men att du nu vill ta nästa steg och jobba i en lite djupare teknisk roll. Du har troligtvis tidigare jobbat med applikationer och system i främst Linux/Unixmiljöer (men gärna även Windows).
Ett extra plus är om du även jobbat med databashantering och kan läsa och modifiera script, t ex i bash. Det finns inget krav på att du måste ha jobbat med docker och puppet utan det lär vi gärna upp dig inom, sålänge du är nyfiken, driven och har ett intresse av att lära dig.
Som person gillar du att ta ansvar och för rätt person så får du gärna ta lead på att hålla ihop teamet, koordinera vårt arbete i gruppen och se till att våra kunder får rätt typ av återkoppling och följs upp ordentligt.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Då vi är mycket uppskattade av våra kunder och dessutom har vunnit stora ramavtal så kommer vi ha många roliga utmaningar framöver. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant.
Vi är ett modernt företag och tror på worklife balance, därför går det bra att jobba hemifrån om det behövs.

Fakta kring oss och rollen:
Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs. I denna roll behöver du inte jobba tider utanför vanliga kontorstider, vi har ingen jour eller beredskap.

Om företaget:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra produkter och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.
FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

 

Sök här Gå tillbaka