Vill du jobba i ett sammansvetsat team i ett mellanstort och familjärt bolag med tydliga och sunda värderingar? Har du stort intresse av IT och teknik och vill jobba med likasinnade kollegor?
Då ska du läsa vidare nedan.

Om rollen:
Rollen innebär att på en 3rd line-nivå felsöka och lösa våra kunders tekniska ärenden relaterat till vårt affärssystem. I rollen kommer du att arbeta nära vårt Utvecklingsteam.

Förutom releasehantering, installation, integration, konfiguration och testning så ingår förstås en stor del felsökning och kluriga problem att lösa. I rollen får du även möjlighet att jobba nära säljteamet med en del presale uppgifter som t ex förstudier och tekniskt offertarbete.

Vi jobbar med signering av e-legitimation, serverinstallationer samt att bygga dockerlösningar och paketera webblösningar. Du kommer att vara med och planera, leda och utföra uppdateringar av FAST2´s produkter och kringsystem på framförallt Linux plattformar.

Vem är du?
Du har tidigare jobbat med drift och administration av applikationer i Linuxmiljöer.

Med fördel har du en grundläggande förståelse för nätverksteknik och gillar och är van vid felsökning av problem som kan uppstå i driftmiljöer.

Vi har en webbaserad produkt och därför är det meriterande att du har erfarenhet av webbaserade applikationer och lösningar sedan tidigare.

Det finns inget krav på att du måste ha jobbat med docker och puppet utan det lär vi gärna upp dig inom, sålänge du är nyfiken, driven och har ett intresse av att lära dig.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning.

Vi lägger tid på att labba och testa när det behovs och det finns möjlighet att grotta ner sig och utveckla sig inom teknik och vägval av verktyg och lösningar. Detta tror vi är en stor fördel för rätt person, dvs att man verkligen har ett intresse för IT och teknik och hela tiden vill utmanas och lära sig mer.

Vi är ett modernt företag och tror på worklife balance, därför går det bra att jobba hemifrån när och om det behövs.

Fakta kring oss och rollen:
Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs. Vi har ingen jour eller beredskap som ingår i tjänsten men någon gång kan det förekomma att något behöver ändras eller installeras utöver kontorstider.

Vår produkt och dokumentation är på svenska och därför är det bra om du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Om företaget:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra produkter och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.

FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

Ansökan:
Jag som ansvarar för denna rekrytering heter Linda Freij och du kan även söka denna tjänst antingen via vår hemsida: www.houseofskills.se eller direkt här på linkedin. För mer information maila mig direkt på: linda.freij@houseofskills.se