Har du något eller några års erfarenhet av att arbeta med IT-support och vill ta nästa steg? Vill du jobba nära användare och tycker det är roligt med system, service och teknisk felsökning?

Om rollen:
Du kommer arbeta i en social och koordinerande roll, i ett trevligt och inkluderande team på sju personer. Dina arbetsuppgifter innebär att hjälpa våra externa kunder och användare med problemlösning, i och kring affärssystemet. I din roll kommer du att felsöka, konfigurera, installera och koordinera och se till att kunderna får bästa möjliga servicen. Våra kunder löser de enklaste problemen själva med nya lösenord etc och därför är vår support mer en 2nd line funktion. De flesta av våra ärenden kommer in via vårt ärendehanteringssystem och inte på telefon, därför kommer det finnas gott om tid att kunna hjälpa kunderna med deras ärenden. Vi värderar service högt.
Din roll kommer vara en viktig nyckelroll hos oss och du blir vårt ansikte ut mot kunden. Dina primära kontaktytor internt blir utvecklingsteamet och förvaltningsteamet.
Du kommer även sitta med i olika projekt och andra initiativ så din vardag blir dynamisk och varierande.
Vi arbetar vanliga kontorstider med flex. Ingen övertid eller jour.
Vi finns på Östermalm i ljusa och moderna lokaler med närhet till buss och t-bana.

Är detta något för dig?
Du har tidigare arbetat med IT-Support och har någon form av IT-teknisk utbildning bakom dig. Du är en skicklig, strukturerad och pedagogisk kommunikatör och har lika lätt att kommunicera med tekniker såväl som med representanter från verksamheten.
Du gillar att ta ansvar och egna initiativ samt gillar att skapa relationer med människor. Du har en naturlig fallenhet för kundvård och service i kombination med ett stort tekniskt intresse.
Du behöver inte ha en bakgrund inom fastighetsbranschen men vi ser gärna att du har ett stort intresse för branschen och affärssystem generellt.
Ett plus är om du har arbetat med affärssystem tidigare och/eller med SQL.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Då vi är mycket uppskattade av våra kunder och dessutom har vunnit stora ramavtal så kommer vi ha många roliga utmaningar framöver. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant.
Vi är ett modernt företag och tror på worklife balance och därför går det bra att jobba hemifrån om det behövs.

Om FAST2:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra produkter och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.
FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

 

Sök här Gå tillbaka