Vill du jobba nära kunder och tycker det är roligt med system, service och teknisk felsökning? Är du intresserad av en roll som du kan växa in i och utvecklas i? Har du en grundläggande förståelse för systemutveckling, SQL och hur system hänger ihop?

Då ska du fortsätta läsa!

Om rollen:
Du kommer arbeta i en social och koordinerande roll, i ett trevligt och inkluderande team. Dina arbetsuppgifter innebär att hjälpa våra kunder i och kring affärssystemet.

I din roll kommer du att träffa kunderna och hämta in krav och önskemål för att sedan driva igenom ändringarna tillsammans med vårt utvecklingsteam. Du kommer även utbilda våra kunder och hålla i olika typer av workshops.
I rollen kommer du både jobba en del tekniskt med att konfigurera och anpassa systemet samtidigt som du jobbar i nära dialog med kunden kring produkten och hur produkten ska se ut framåt.
Din roll kommer vara en viktig nyckelroll och du blir vårt ansikte ut mot kunden. Dina primära kontaktytor internt blir utvecklingsteamet och projektledarna.

Vi arbetar vanliga kontorstider med flex och hybridarbetsplats. Ingen övertid eller jour.

Är detta något för dig?
Du har en erfarenhet och förståelse för affärssystem och webbutveckling. Du förstår hur system hänger ihop och du har en vana av att kunna gå in i en SQL-databas och hämta information och läsa av data.
Du gillar att ta ansvar och egna initiativ samt gillar att skapa relationer med människor. Du har en naturlig fallenhet för kundvård och service och har ett tekniskt intresse.

Du behöver inte ha en bakgrund inom fastighetsbranschen men vi ser gärna att du har ett stort intresse för branschen och affärssystem generellt.

Varför jobba hos oss?
Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med stark värderingskultur och sammansvetsade team. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant.
Vi är ett modernt företag och tror på worklife balance och därför går det bra att jobba hemifrån om det behövs.

Om FAST2:
FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra produkter och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.

FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka.

Intresserad av tjänsten?
I denna process samarbetar FAST2 med House of Skills. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Freij på linda.freij@houseofskills.se

Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.