Nu söker vi dig som har en bred kunskap inom Microsoftområdet och trivs i en koordinerande roll inom IT. I rollen ingår bland annat leverantörsstyrning, kontakt med verksamheten och koordinering mellan de olika funktionerna inom IT.
AcadeMedia är Norra Europas största utbildningsföretag med en växande verksamhet i Sverige. Vi växer och behöver nu expandera med flera medarbetare.

Vad kommer du att få göra i rollen?
I rollen som Förvaltningsansvarig kommer du att ansvara för vår Microsoft plattform. Det innebär allt från O365verktyg, arbetsplats, licenshantering till Dynamics och Azure på både funktionell och strategisk nivå.
I rollen ingår både operativa frågor och mer strategiska där du planerar för större projekt och roadmaps samt har ett övergripande ansvar för tjänsternas hela livscykel – vad som blir bäst på kort och lång sikt. Du för en dialog med systemleverantörerna, kvalitetssäkrar de tekniska kraven vid förändringar, samt har ett övergripande ansvar för licenshantering.
Du ansvarar även för ekonomisk uppföljning av rapportering och leverantörsstyrning.
För att du ska kunna leverera bästa möjliga tjänsterna kommer du regelbundet att träffa representanter från verksamheten och stötta dem med att utveckla processer och arbetsflöden och förstå deras behov av leverans.
Du kommer att tillhöra teamet Governance & Architecture på IT-avdelningen och samarbeta med andra tjänsteägare och IT-arkitekter.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har en bred kunskap inom Microsofts verktyg och funktioner såsom Office365, Azure och Dynamics. Du är trygg i din tekniska kompetens, har ett naturligt ledarskap och har tidigare jobbat med leverantörsstyrning i beställarorganisationer.
Vi tror att du kommer från tidigare roller som till exempel Teknisk projektledare, Teknisk förvaltare, TAM eller SDM, där du är van att ha många kontaktytor och av att jobba både operativt och strategiskt.
Du gillar struktur, såsom ITIL och processtyrning samtidigt som du har erfarenheten och personligheten som gör att du kommer vidare när struktur saknas.
Du är en naturlig ledare som gillar att driva på projekt och processer framåt, samtidigt som du är prestigelös och en bra teamspelare.

Vad får du av oss?
AcadeMedia som organisation ger dig som individ stor frihet och goda förutsättningar att själv forma din roll inom de givna ramarna. Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna denna utveckling.
Du kommer att jobba med kompetenta och erfarna kollegor i ett trevligt team och ha en stor del eget ansvar. Du har stor möjlighet att vara innovativ i dina uppdrag för att verkligen bidra till kundernas digitalisering och effektivisering.
Vi tror på work life/balance och tycker det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv.
Vi sitter centralt i Stockholm i Vasastan, med närhet till kommunikationer.

Om företaget:
AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 900 medarbetare på våra drygt660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.
Alla 180 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.
Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Ansökan:
Välkommen att ansöka redan idag, alternativt tipsa om personer i ditt nätverk som du tror passar för rollen. Urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: malin@houseofskills.se.Vi ser fram emot din ansökan.

Sök här Gå tillbaka