Nu söker vi en skicklig IT-arkitekt med erfarenhet och kunskap av lösningsarkitektur för data management, modell- och metadatahantering och sårbarhet till en av våra prioriterade kunder inom finans.

Period: 2020-02-03 – 2020-12-31 Omfattning: 100%

Arbetsuppgifter
Arbeta i projekt (inom program) som ska ta fram lösningsarkitektur för data management inom i första hand data lake, men kommer även att komma i kontakt med data management-lösningar inom traditionellt data warehouse (EDW).

Kompetenskrav
IT-arkitekt (lösningsarkitekt) som arbetat med informationsarkitektur och har kunskap om data managementförmågorna modell & metadata hantering, katalogisering (gärna IBMs produkt IGC), spårbarhet i data (data lineage), profilering etc. Kunskap om teknik och produkter som stödjer dessa förmågor är ett måste. Kunskap om data lakes och implementation av data governance i den typen av lösningar är ett plus.

Förväntningar på konsulten

Personen behöver ha ledarskapsförmåga och kunna leda andra arkitekter. Dessutom behöver personen ha erfarenhet av att arbeta i stora organisationer med komplexa systemlandskap, gärna inom bank och finans men det är inte ett krav. Obehindrad i engelska språket i tal och skrift. Inom projektet talas svenska men dokumentation sker på engelska.

Uppdraget startar omgående i februari, 100% året ut, centralt i Stockholm City.

Som vanligt vänder vi oss primärt till dig som är egenföretagare alternativt tillhör en liten konsultorganisation.
Du får gärna skicka en intresseanmälan med konsultprofil direkt till malin@houseofskills.se senast den 24 januari

 

Sök här Gå tillbaka